Karsesob Başkanı Adem Burulday Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Karsesob Başkanı Adem Burulday Güven Tazeledi

Karsesob Başkanı Adem Burulday Güven Tazeledi

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (KARSESOB) Başkanlığı seçimi yapıldı.

04.05.2014 10:13

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (KARSESOB) Başkanlığı seçimi yapıldı.

Kars DSİ Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen iki listenin yarıştığı genel kurulda Adem Burulday, yeniden seçilerek güven tazeledi.

DSİ Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen ve Adem Burulday ile Güven Uluman'ın iki liste olarak katıldığı genel kurulda, 119 üye oy kullandı. Kullanılan 119 oyun 65'i Adem Burulday, alırken, 52 ise Güven Uluman'a verildi. 1 boy ise geçeirsiz sayıldı. Bu sonuçla yaptığı hizmetleri kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Adem Burulday, yoluna devam etti.

Burulday, genel kurulda yaptığı konuşmada, kendisine ve ekip arkadaşlarına görev veren esnafa teşekkür etti.

Kendisine verilen görevi yönetim kuruluyla birlikte layıkıyla yürüttüklerini ifade eden KARSESOB Başkanı Adem Burulday, "Beni omuzlarında bugünlere getiren ve yapılan seçimleri almamızı sağlayan değerli üyelerimize teşekkür ederim. Bundan sonrada durmak yok çalışmalarımıza kaldığı yerden devam edeceğiz" dedi.

KARSESOB Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Başkan Adem Burulday, Yönetim Kurulu: Asil Üyler, Subutay Kılıç, Metin İzkübarlas, Necmettin Taş, Burhan Beytut. Yönetim Kurulu Yedek: Fuat Aktürk, Ergin Sarıçayır, Orhan Özcan, Metin Atmaca, Kemal Alıcı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karsesob Başkanı Adem Burulday Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement