Kastamonu'da İşletme Müdürleri Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Kastamonu'da İşletme Müdürleri Toplantısı

Kastamonu\'da İşletme Müdürleri Toplantısı

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü İşletme Müdürleri Toplantısı, Bölge Müdürü Ali Şahin, Bölge Müdür Yardımcısı Yaşar Çakıroğlu, 15 şube ve 21 işletme müdürünün katılımıyla Kastamonu'da gerçekleştirildi.

17.09.2013 14:03

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü İşletme Müdürleri Toplantısı, Bölge Müdürü Ali Şahin, Bölge Müdür Yardımcısı Yaşar Çakıroğlu, 15 şube ve 21 işletme müdürünün katılımıyla Kastamonu'da gerçekleştirildi.

Toplantının açılışında konuşan Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin, her işletme şefliğinde 2 köyde gelir getirici türlerde ağaçlandırma yapılması gerektiğini belirterek, bu programın önümüzdeki 2 ayda tamamlanacağını söyledi. İşletme Müdürlerine personelleriyle biraz daha ilgili olmalarını ve idare binalarının bakımları ile makta ve rampa kontrollerinin yapılmasını isteyen Şahin, özellikle beklenenin de üzerinde miktarda gerçekleşen devrik üretimindeki başarılarından dolayı emeği geçenleri tebrik etti ve Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünün rakamlarından dolayı tüm personele teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Bölge Müdür Yardımcısı Yaşar Çakıroğlu ve Ağaçlandırma Şube Müdürü Rıza Güleç tarafından gelir getirici türlerde yapılacak ağaçlandırmalar için köy ve saha tespitleri işletme işletme ele alındı. Toplantının öğleden sonraki bölümünde de İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Adem Genç tarafından yapılan sunumla birlikte işletme bazında hedeflene yıl sonu stokları değerlendirilirken Bölge Müdürlüğü bazında izlenecek fiyat politikası ele alındı. Makine İkmal Şube Müdürü Ahmet Bolat tarafından 2013 yılı yatırım programı gerçekleşmeleri bir sunumla değerlendirilirken İşletmeler Saymanı Sefa Özdemir tarafından da doğrudan alım limitleri ve ödenek aşımlarıyla ilgili mevcut durum ve yılsonu beklentileriyle ilgili uyarılarda bulunuldu.

Toplantının son bölümünde ise diğer şube müdürlerince işletme müdürlerine yapılan kısa uyarıların ardından toplantı sona erdi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kastamonu'da İşletme Müdürleri Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement