Kaymakam Çelik, Bayramda Bilge Köyü Çocuklarını Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Çelik, Bayramda Bilge Köyü Çocuklarını Unutmadı

Kaymakam Çelik, Bayramda Bilge Köyü Çocuklarını Unutmadı

Mardin’ın Mazıdağ ilçesine bağlı Bilge köyünde 4 Mayıs 2009 tarihinde 44 kişinin katlediği olayın ardından annesiz ve babası kalan çocukları unutmayan Mazıdağı Kaymakamı Fırat Çelik, Kurban Bayramı’nın ilk gününde köydeki yetim çocukları ziyaret ederek bayram harçlığı ve hediyeler verdi.

04.10.2014 17:37

Mardin'ın Mazıdağ ilçesine bağlı Bilge köyünde 4 Mayıs 2009 tarihinde 44 kişinin katlediği olayın ardından annesiz ve babası kalan çocukları unutmayan Mazıdağı Kaymakamı Fırat Çelik, Kurban Bayramı'nın ilk gününde köydeki yetim çocukları ziyaret ederek bayram harçlığı ve hediyeler verdi.

Bayramı buruk bir şekilde kutlayan Bilge köyü çocukları, kendilerini unutmayıp ziyaretlerinden dolayı Mazıdağı Kaymakamı Fırat Çelik'e teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Mazıdağı Kaymakamı Fırat Çelik, ziyaretinin nedenini daha önce yaşanan üzücü bir olay sonrası yetim kalan Bilge köyü çocuklarına bayram ziyaretinde bulunmak, bir nebze de olsa acılarını dindirmek ve yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla yaptığın söyledi. Çelik, "Dünyada en günahsız ve suçsuz olanlar çocuklardır. Allah ülkemizde ve dünyanın hiçbir yerinde bu tür olayları bir daha yaşatmasın" dedi.

Çocuklarla bir süre sohbet edip sorunlarını dinleyen Çelik, Bilge köyünde yaşayan herkesin bayramını kutladıktan sonra köyden ayrıldı. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Çelik, Bayramda Bilge Köyü Çocuklarını Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • bilge mağduru: Yorum yazınkim gelirse reklam için geldi 0 0 Yanıtla
  • bilge mağduru: bn mardin bilge köyünde yaşayan biri olarak ne annem nede babam var katliamda kaybettim olay zamaninda 13yasindaydim ve koruma altı kararım bile yok kim geldiyse sadece reklam için geldi Allah asla hakkımı bırakmasın 0 0 Yanıtla

Advertisement