Kaymakam Kotan, Okul İnşaatlarını İnceledi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Kotan, Okul İnşaatlarını İnceledi

Kaymakam Kotan, Okul İnşaatlarını İnceledi

Viranşehir Kaymakamı Lütfi Kotan, ilçede inşaat çalışmaları devam eden okulları gezerek, çalışmaların bir an önce tamamlanması talimatını verdi.

29.01.2014 13:55

Viranşehir Kaymakamı Kotan inşaatı devam eden Kız İmam Hatip Lisesi ile inşaatı biten Amine Hatun Anaokulu'nda incelemelerde bulundu.

Viranşehir Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; Kız İmam Hatip Lisesi inşaatını gezen Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan'a İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır ile İlçe Müftüsü Abdurrakip Arslan refakat etti. Okulun inşaatı hakkında yetkililerden bilgi alan Kaymakam Kotan buradan Amine Hatun Anaokulu'na geçti. Yapımı biten okulu gezen Kaymakam Kotan gördüğü eksikliklerin giderilmesini istedi. İkinci dönem öğrenci alması beklenen anaokulunun inşaatına geçen yıl başlanmıştı.

"Eğitim bizim en önemli gündem maddemiz" diyen Kaymakam Kotan sözlerine şöyle devam etti: "2013 yılı itibari ile şehir merkezinde ve köylerde 30 adet okulun ihalesini yaptık. İnşaat halindeki okulların, spor salonu ve pansiyonların aktif hale gelmesi Viranşehir eğitiminin kalitesi yükselecek, çocuklar daha iyi bir eğitim alacaklardır."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kaymakam Kotan, Okul İnşaatlarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement