Kaymakçı Geçişi Kilit Taşla Kaplanıyor - Son Dakika
Yerel

Kaymakçı Geçişi Kilit Taşla Kaplanıyor

Kaymakçı Geçişi Kilit Taşla Kaplanıyor

Ödemiş'e bağlı Kaymakçı Beldesi'nde Karayolları 2.Bölge Müdürlüğü'nce yürütülen kilit taş kaplama çalışmaları devam ediyor.

27.10.2012 12:28

Ödemiş'e bağlı Kaymakçı Beldesi'nde Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü'nce yürütülen kilit taş kaplama çalışmaları devam ediyor. Ödemiş- Kiraz yolunun Kaymakçı geçişinde yürütülen çalışmalar kapsamında yaklaşık 2 kilometrelik alanda kilit taş kaplaması yapılıyor.

Yüklenici firma ekipleri tarafından yürütülen çalışmaların yüzde 25'i tamamlanırken, çalışma nedeniyle Ödemiş-Kiraz yolunda ulaşım çarşı içi yerine Kaymakçı Lisesi'nin kuzeyinden belde içinden sağlanıyor. Kurban Bayramı nedeniyle çalışmaları tamamlanan bölümlerin ise ulaşıma açılacağı belirtildi.

Beldenin adeta bir şantiye görünümünde olduğunu dile getiren Kaymakçı Belediye Başkanı Halil Güler, "Beldemizin tam ortasından geçen ana yolun kilit taşla kaplanması için çalışmalar aralıksız sürüyor. Karayolları'nca yaptırılan çalışmalardan önce biz de belediye olarak yol üzerindeki altyapı çalışmalarımızı büyük ölçüde tamamladık. Kaymakçımız artık altyapı sorunu olmayan yol sıkıntısı olmayan modern bir yerleşim birimi olacak. DSİ'nin de beldemizdeki çalışmaları sürüyor" diye konuştu.

Belediyenin kapanıp, kapanmamasının hizmeti etkilemeyeceğini de ifade eden Güler, "Belediyemiz kapansın kapanmasın son güne kadar görevimizin başındayız. Belediye imkanlarıyla halkımızın hizmetindeyiz. Ayrıca beldemize devletin getirdiği tüm hizmetlerin ve projelerin takipçisiyiz. Halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakçı Geçişi Kilit Taşla Kaplanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement