Kayseri Şekerspor, İstanbulspor'a Konuk Oldu - Son Dakika
Yerel

Kayseri Şekerspor, İstanbulspor'a Konuk Oldu

Kayseri Şekerspor, İstanbulspor\'a Konuk Oldu

Spor Toto 3.Lig, 3.Grupta mücadele eden Kayseri Şekerspor, Lig'in 10.haftasında İstanbul Deplasmanına giderek, Lig'in 2.sırasındaki İstanbulspor A.Ş.'ye konuk oldu.

03.11.2013 15:44

Spor Toto 3. Lig, 3. Grupta mücadele eden Kayseri Şekerspor, Lig'in 10. haftasında İstanbul Deplasmanına giderek, Lig'in 2. sırasındaki İstanbulspor A.Ş.'ye konuk oldu. Maçın ilk dakikasından itibaren zorlu çekişmeye sahne olan maç 2-2 bitti.

Karşılaşmayı Orta Hakem Mustafa Aydın, Yardımcı Hakemler İsmail Yılmaz, Mustafa Çavuş ve 4. Hakem Halil Ertan Yılmaz 4'lüsü yönetirken, Kayseri Şekerspor karşılaşmaya; Güven, Tayfun, Altan, Önder, Şenol, Emre Gemici, Durdu, Mustafa Serkan, Gökhan, İlyas ve Emre Öztürk 11'i ile başladı. İstanbulspor ise karşılaşmaya; Hüseyin, Emre, Murat, Burak, Güney, Ozan, Yavuz, Efe, Abdulkadir, Emrah ve Coşkun ilk 11'i ile çıktı.

Karşılaşmaya her iki takımda hızlı başlarken, Kayseri Şekerspor, 2 dakikada Altan'ın sert şutu ile gole çok yaklaştı. Maçın 4. dakikasında ise rakip oyuncu Güney'in kullandığı serbest vuruşun ardından, kale önünde topla buluşan İstanbulsporlu Murat'ın kafa vuruşu, kaleci Güven'in muhteşem kurtarışıyla, dışarı çıktı. Karşılaşmanın 10. dakikasında Kayseri Şekersporlu Mustafa Serkan Güçlü'nün ortasına kafa vuruşu ile cevap veren Emre'nin şutu az farkla dışarı çıktı. 14. dakikada Altan'ın kullandığı köşe atışının ardından topla buluşan Tayfun Yanar'ın kafa vuruşu da direkten dönerken, Kayseri Şekerspor bu atakla birlikte gole bir adım daha yaklaşmış oldu. Maçın 30. dakikasında rakiplerini geçerek kaleci ile kaleci ile karşı karşıya kalan Kayseri Şekersporlu Emre Gemici, topu aşırtma bir vuruş ile filelere göndererek, takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. 41. dakikada yine Emre Gemici'nin sert şutu ise kalecinin kucağında kaldı. İlk yarınının sona ermesine saniyelere kala sağ kanattan yapılan ortayı iyi değerlendiren İstanbulsporlu Abdulkadir, kafa vuruşuyla skoru 1-1 e getirdi. Karşılaşmanın bu anlarından itibaren başka gol olmayınca ilk yarı 2-1 İstanbulspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Kayseri Şekerspor beraberlik için gol yolları ararken, 50. dakikada İstanbulsporlu Abdulkadir, kendisinin ve takımının 2. golünü kaydederek skoru 2-1'e getirdi. Maçın 56. dakikasında kaleci ile karşı karşıya kalan Kayseri Şekersporlu Önder'in sert volesi kalecinin kucağında kalırken, maçın 71. dakikasında, oyuna ikinci yarı giren Kayseri Şekersporlu İsmail'in sert şutu direkten döndü. Maçın 85. dakikasında rakip kale önündeki karamboldan iyi yararlanan Kayseri Şekersporlu Tugay, Kayseri Şekerspor'u beraberliğe taşıyan golü atarak skoru 2-2' ye getirdi.

Maçın bundan sonraki dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşma, karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Şekerspor, İstanbulspor'a Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement