KTO Başkanı Hiçyılmaz, Kayseri SMMM Odasını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

KTO Başkanı Hiçyılmaz, Kayseri SMMM Odasını Ziyaret Etti

KTO Başkanı Hiçyılmaz, Kayseri SMMM Odasını Ziyaret Etti

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy'u ziyaret etti.

20.05.2014 11:55  Güncelleme: 11:49

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy'u ziyaret etti.

Samimi bir havada geçen ziyarette, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'a Başkan Yardımcıları Ferhat Akmermer ve Celal Hasnalçacı, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bahri Coşkun, Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Topsakal da eşlik etti. Ziyarette, Kayseri'nin üretim, sanayi ve ticaret hayatına ilişkin görüşmelerde bulunuldu. Başkan Hiçyılmaz ziyarette ayrıca, Kayseri'nin ekonomik alandaki geldiği noktadan bahsetti ve Kayseri Ticaret Odası'nın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Hiçyılmaz Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy'a ve Yönetim Kurulu'na hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Oda çalışmaları hakkında bilgi veren Özsoy, meslek odalarının birlikte çalışmasının gerekliliğine ve önemine değindi. Meslek mensupları olarak hem Ticaret Odası'nın üyesi olmaları hem de Ticaret Odası üyelerinin mali danışmanlıklarını yürütmeleri ve yasal zorunluluklar nedeniyle birlikte çalıştıklarını ifade etti. Birlikte düzenlenen eğitim etkinliklerinin de devam edeceğini bildiren Özsoy Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'a ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel KTO Başkanı Hiçyılmaz, Kayseri SMMM Odasını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement