Kbü'de 'Hz. Fatıma' Adlı Panel Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Kbü'de 'Hz. Fatıma' Adlı Panel Düzenlendi

Kbü\'de \'Hz. Fatıma\' Adlı Panel Düzenlendi

Hz.Fatıma'nın kutlu doğumunun kutlandığı bu günlerde Karabük Üniversite Öğrenci Konseyi Başkanlığı organizasyonunda Prof.Dr.Hüseyin Hatemi ve Ehlibeyt Alimleri Derneği Genel Sekreteri Kadir Akaras'ın katılımlarıyla "Hz."

10.05.2012 11:45

Hz. Fatıma'nın kutlu doğumunun kutlandığı bu günlerde Karabük Üniversite Öğrenci Konseyi Başkanlığı organizasyonunda Prof. Dr. Hüseyin Hatemi ve Ehlibeyt Alimleri Derneği Genel Sekreteri Kadir Akaras'ın katılımlarıyla "Hz. Fatıma" adlı panel düzenlendi.

KBÜ Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen panele; Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Mercan, Rektör Vekili ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kadı, Karabük Baro Başkanı Av. Rıdvan Erdoğan, KBÜ Genel Sekreteri Av. Yaşar Alpay ile üniversite akademik, idari personeli ve öğrencileri yanı sıra vatandaşlar katıldı. Yoğun katılımın olduğu 'Hz. Fatıma' adlı panel, Hz. Fatıma'yı anlatan kısa bir sinevizyon gösterimi ile başladı. Ardından İstanbul Üniversitesi Medeni Hukuk Anabilim Dalı Kürsü Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Hatemi ve Ehlibeyt Alimleri Derneği Genel Sekreteri Kadir Akaras anlattıkları ile katılımcıları bilgilendirdiler.

(YE-ET-)

10.05.2012 11: 25: 48

TSI

NNNN - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kbü'de 'Hz. Fatıma' Adlı Panel Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement