Kepekçi Esnaf Gezisine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Kepekçi Esnaf Gezisine Katıldı

Kepekçi Esnaf Gezisine Katıldı

BTP Genel Başkan Yardımcısı Op. Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi, seçim çalışmalarına destek için geldiği Kilis'te esnaf gezisine katıldı.

28.03.2014 09:54  Güncelleme: 09:55

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı Op. Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi, seçim çalışmalarına destek için geldiği Kilis'te esnaf gezisine katıldı.

BTP Kilis Belediye Başkan adayı Av. Mehmet Galip Akdağ ile esnaf gezisine katılan Kepekçi, halkın BTP Belediye Başkan Adayı Akdağ'a göstermiş olduğu büyük teveccühten dolayı hemşerilerine çok teşekkür ettiğini dile getirirken, "Halkımız bu sefer doğru kişiyi bulmuştur. Adayımız Av. Mehmet Galip Akdağ'a halkın ilgi ve alakasına yakından şahit oldum. Kilisliler sorun ve şikayetlerini esnaf gezisi esnasında adayımızla paylaşıyorlar. Bu da halkımızın Av. Akdağ'ı belediye başkanı olarak kabul ettiğinin bir göstergesidir" diye konuştu.

BTP Kilis Belediye Başkan Adayı Av. M Galip Akdağ ise BTP Genel Başkanı Kepekçi'ye desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Kilis halkının kendisine olan güvenine layık olacağını vurguladı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepekçi Esnaf Gezisine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement