Kgd ile Halk Eğitim Arasında Kurs Protokolü İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Kgd ile Halk Eğitim Arasında Kurs Protokolü İmzalandı

Kgd ile Halk Eğitim Arasında Kurs Protokolü İmzalandı

2011-1012 Eğitim Öğretim yılı Merkez Fatih Halk Eğitim Merkezi ve A.S.O.Müdürlüğü ile Karaelmas Gazeteciler Derneği arasında yetişkinlere yönelik Fotoğraf çekimi kursunun açılması ile ilgili işbirliği protokolü imzalandı.

07.05.2012 15:31

2011-1012 Eğitim Öğretim yılı Merkez Fatih Halk Eğitim Merkezi ve A.S.O. Müdürlüğü ile Karaelmas Gazeteciler Derneği arasında yetişkinlere yönelik Fotoğraf çekimi kursunun açılması ile ilgili işbirliği protokolü imzalandı.

Kurs ile ilgili protokol İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Satılmış Tunçkaya, Fatih Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zülfikar Uçar, Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav, Zonguldak Fotoğraf Derneği Başkanı Can Çetin tarafından imzalandı.

Karaelmas Gazeteciler Derneği mesleki eğitim çalışmaları çerçevesinde düzenlenecek olan kurs hafta içi saat 18.00'de Emek İş hanı 2. kattaki Fotoğraf Derneği'nde yapılacak.

Karaelmas Gazeteciler Derneği'ni ziyaret ederek protokolü imzalayan İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, "Biz eğitim anlamında her kurumla iş birliği yapmak istiyoruz. Bu konuda Halk Eğitim Müdürümüzün de üstün çalışmaları bulunmaktadır. Bundan sonrada da Zonguldak'ta daha da güzel çalışmalar yapacağız, daha fazla kişiye ulaşacağız. Burada sivil toplum kuruluşlarının bize desteği gerekiyor. Biz insanlarımızı her alanda eğitmek istiyoruz. Zaten uyum yasaları gereği de bundan sonra tüm işler de sertifikalı olacak. Sertika olmadan insanlar bir yere işe giremeyecek. Biz, bu anlamda yardımcı olacaksak ne mutlu bize. Eğitimin her alanında varız. Bu konuda birlikte çalıştığımız daire müdürlerimiz, elemanlarımız da ellerinden geleni yapmaya hazırlar. Bu protokolünde hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Satılmış Tunçkaya ve Fatih Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zülfikar Uçar, Karaelmas Gazeteciler Derneği'nin yıllardır yaptığı çalışmaları takip ettiklerini belirterek, birlikte yapılan fotoğraf kursunun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Protokol yapılmasından duyduğu memnuniyetini dile getiren KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, "Kurulduğumuz tarihten beri eğitim çalışmalarını devam ettiriyoruz. Geçen ay bilgi paylaşımı adı altında eğitim çalışmalarımızın bu seneki ayağını başlatmış olduk. Fotoğrafçılıkla ilgili eğitimimizi de Halk Eğitim Merkeziyle birlikte ortaklaşa yapalım istedik. Bu konuda gerekli başvurularımızı yaptık ve çok kısa sürede olumlu bir cevap aldık. Sizlerin de desteğiyle bugün protokolü imzaladık. Bu konuda bize destek veren tüm yetkililere teşekkür ediyorum" dedi.

Başvuru formları Halk Eğitim Müdürü yetkililerine teslim edilirken, katılmak isteyenlerin 8 Mayıs Salı günü öğlene kadar Karaelmas Gazeteciler Derneği'ne başvurması gerektiği belirtildi.

KGD Yönetim Kurulu Başkanı Sav, ayrıca bu ve bundan sonraki etkinliklerin www.karaelmasgazetecilerdernegi.com adresinden takip edilebileceğini vurguladı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kgd ile Halk Eğitim Arasında Kurs Protokolü İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement