Kiraz'da Anneler Günü Haftası - Son Dakika
Yerel

Kiraz'da Anneler Günü Haftası

Kiraz\'da Anneler Günü Haftası

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül, Anneler Günü’nü Anneler Haftası’na çevirdi.

13.05.2014 15:35

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül, Anneler Günü'nü Anneler Haftası'na çevirdi. İlçedeki tüm köy ve mahallelere giderek evlerin kapılarını tek tek çaldı. Tespit edilen bakıma muhtaç Annelerin hediyelerini verdi, Anneler Günü'nü kutladı ve taleplerini dinledi.

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül, 600'den fazla evi ziyaret ederek yaşlıların taleplerini dinleyip ve onlarla sohbet etti. Şengül, "Biz büyük bir aileyiz, yetişmemiz gereken birçok alan, ilgiye ihtiyacı olan çok vatandaşımız var. Ancak bu zorluk bizleri yıldırmayacak, halkımızın ve özellikle de yaşlı annelerimizin dertlerine çare olacağız" diyerek vatandaşların daima yanında olduğunu vurguladı.

"ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ"

Anneler Günü ve Engelliler Haftası nedeniyle Kiraz Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Kiraz Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Umutlar Derneği Anneler Günü Programı'na katılan Şengül, engelli annelerin daima yanında olduğunu belirtti. Şengül, "Engelleri birlikte aşacağız, el ele verip birçok başarılı projelere imza atacağız" dedi. Şengül konuşmasında "Sınırsız hoşgörü, karşılıksız emek ve inanılmaz özveriyle, bizleri dünyaya getiren ve en iyi biçimde yetiştirilmemizi sağlayan başta şehit anneleri olmak üzere biricik annelerimizin anneler gününü en içten duygularımla kutluyorum. Annelerimiz, bizim ilk arkadaşımız, ilk yol göstericimiz, yılmaz koruyucumuz, büyük destekçimiz ve yaşamdaki en değerli hazinemizdir, sevginin ve saygının en yücesine layıktırlar. Annelerimize nerede olursa olsun onurlu bir yaşam sürdürmek belediye ve insan olarak birinci vazifemizdir" sözlerine yer verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kiraz'da Anneler Günü Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement