Kiraz Festivalinde Konser Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Kiraz Festivalinde Konser Coşkusu

Kiraz Festivalinde Konser Coşkusu

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde hafta boyunca çeşitli etkinlikler kutlanan 28.Lapseki Kiraz Festivali Eda&Metin Özülkü konseri ile devam etti.28.Lapseki Kiraz Festivali kapsamın da Kiraz güzelinin seçilmesiyle başlayan gecede.

17.06.2013 10:50

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde hafta boyunca çeşitli etkinlikler kutlanan 28. Lapseki Kiraz Festivali Eda& Metin Özülkü konseri ile devam etti.

28. Lapseki Kiraz Festivali kapsamın da Kiraz güzelinin seçilmesiyle başlayan gecede. Eda&Metin Özülkü'nün verdiği konser büyük ilgi gördü. İlçeye verdiği katkılarından dolayı Lapseki Yelken Kulübü Başkanı Sami Sengez'e, İl Güreş Temsilcisi Nihat Gür'e ve Halk Oyunları Ekibinde eğitmenlik yaparak ilçeyi yurt içinde ve yurt dışında üstün başarılarla temsil eden Makbule Alım'a onur plaketi verilen gecede konuşan Lapseki Belediye Başkanı G. Mehmet Ekim " Lapseki M.Ö. 500 yıllarında kurulmuş bir kent olup ve adına para basılan ilk yerdir. Festivalimiz kültürel, sosyal, sportif ve eğlence olarak farklı alanlarda düzenlenen etkinliklerle devam ediyor" dedi. Gecenin finalinde Şenay Akay'ın sunuculuğunu yaptığı konserde Aydan Kaya, Eda&Metin Özülkü, İbrahim Şevki ve Nil Burak sahne aldı. Birbirinden güzel şarkılarla coşan Lapsekililer geç saatlere kadar eğlendi. Kiraz festivali etkinlikleri 21 Haziranda gerçekleşecek olan köy hayrından sonra 23 Haziranda doğa yürüyüşü ile son bulacak. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kiraz Festivalinde Konser Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement