Ko-mek Derince'de Sergi Açtı - Son Dakika
Yerel

Ko-mek Derince'de Sergi Açtı

Ko-mek Derince\'de Sergi Açtı

Derince KO-MEK ilçe sergisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı.

29.04.2015 17:18

Derince KO-MEK ilçe sergisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun da katıldığı tören ile açıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin meslek ve sanat eğitimi okulu olan KO-MEK'in düzenlediği ve bir yıllık emeğin gözler önüne serildiği ilçe sergileri Derince ilçe sergisi ile devam etti. Tüm açılışlara olduğu gibi Derince KO-MEK ilçe sergisine de katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, insan hayatındaki en büyük zenginliğin eğitim olduğunu söyledi. Açılışta ayrıca Dr. Gürkan Kubilay "Yemişim Diyetini" konulu eğitici ve son derece eğlenceli bir konuşma yaptı. Derince ilçe Sergisi'nin açılışına Başkan Karaosmanoğlu'nun yanı sıra eşi Behiye Karaosmanoğlu, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, milletvekili adayları, KO-MEK yöneticileri, usta öğreticiler, kursiyerlerin ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı eğitmenlerinden Nuray Polat konuklara muhteşem bir Türk Halk Müziği konseri verdi.

Açılış programında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Bizim görevimiz, halkımızın mutlu, sağlıklı ve huzurlu yaşamasını sağlamak. İnsan hayatındaki en büyük zenginlik eğitimdir. Çünkü hayatın bütünü eğitimdir. Bizler hem öğrenip, hem de öğretmek zorundayız. KO-MEK vatandaşlarımızın hayatına büyük katkılar sunuyor. Adeta bir terapi merkezi işlevi görüyor. Bu kurslara katılanların sağlık sorunlarının azalıyor ve bunu yakından görüyoruz. Tüm Kocaeli halkını bundan sonra da KO-MEK kurslarına katılmaya bekliyoruz" diyerek Derince İlçe Sergisi'nde emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılışta kuaförlük kursiyeri Olga Kırıktaş kursiyerler adına bir konuşma yaptı. Yedi yıl önce evlenerek Müslüman olduğunu ve Kocaeli'ne yerleştiğini anlatan Kırıktaş, küçük yaşlardan beri kuaför olmak istediğini anlattı. Hedefine KO-MEK ile ulaştığını söyleyen Olga Kırıktaş, kendisine bu fırsatı veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, konuklarla birlikte Derince İlçe Sergisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Sergideki tüm ürünleri eşiyle birlikte tek tek inceleyen Başkan Karaosmanoğlu emeği geçen kursiyer ve usta öğreticileri kutlayarak teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ko-mek Derince'de Sergi Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement