Derbent Belediyesinden Konyalı Müsteşarlara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Derbent Belediyesinden Konyalı Müsteşarlara Ziyaret

Derbent Belediyesinden Konyalı Müsteşarlara Ziyaret

Derbent Kaymakamı Arif Oltulu ve Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, 2 ayrı bakanlığın müsteşarlarını ziyaret etti.

15.02.2014 16:44  Güncelleme: 16:58

Derbent Kaymakamı Arif Oltulu ve Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, 2 ayrı bakanlığın müsteşarlarını ziyaret etti.

Oltulu ve Acar, Kalkınma Bakanlığı Müsteşarlığı'na atanan Kemal Madenoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarlığı görevine gelen Faruk Özçelik'i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarı temennisinde bulundu.

Konyalı müsteşarlara gerçekleştirdikleri ziyarette Konya'nın Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi'nden de bahseden Kaymakam Oltulu ve Başkan Acar, çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.  Müsteşarlardan projeye gereken desteği esirgemeyeceklerini umduklarını dile getiren Oltulu ve Acar, projenin Konya kadar İç Anadolu Bölgesi için de önemine vurgu yaptı. Kayak Merkezi olması planlanan Aladağ'ın turizm bölgesi ilan edilmesi için ilk resmi adımların atıldığını vurgulayan Oltulu ve Acar, projeyle ilgili resmi yazının Konya Valiliği aracılığıyla Ankara'ya geçtiğimiz günlerde havale edildiğini hatırlattı.

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, Aladağ'ın zirvesindeki karın dünyanın en güzel kar yapısına sahip olduğunu, bunun bölgede inceleme yapan uzmanlar tarafından da hazırlanan raporda belirtildiğini ifade ederek, 11 kilometrelik pist uzunluğu ile bölgenin kayak turizmine çok uygun bir potansiyele sahip olduğunu belirtti.

Ziyaretlerde, müsteşarlar da ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederken, projeye gereken desteği vereceklerini söyledi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Derbent Belediyesinden Konyalı Müsteşarlara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement