Koraymobil Tam Not Aldı - Son Dakika
Yerel

Koraymobil Tam Not Aldı

Koraymobil Tam Not Aldı

Balıkesir Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi tarafından gerçekleştirilen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarında çalışmalarıyla göz doldurdu.

13.06.2015 16:45

Balıkesir Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi tarafından gerçekleştirilen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarında çalışmalarıyla göz doldurdu. Gökhan Bilgin tarafından hazırlanan ve 'Koraymobil' adı verilen otomobil tam not aldı.

Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenlerinin rehberliğinde hazırlamış oldukları çalışmaları 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarında sergilediler. Bilim Fuarının açılış kurdelesini İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Bayar ve Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Konakbay, İlçe Şube Müdürleri Sami Günnü ve Ahmet Kutlu tarafından kesildi. Okul Müdürü Mutasım Ateş yaptığı konuşmada "Bilim şenliğinde 180 öğrencinin 104 projesi 20 öğretmenin desteği ile oluşturuldu. Yapılan çalışmalarda otomobil yapımından,şiir bestelemeye kadar bir çok proje yer alıyor. Matematik,Felsefe,Fizik,Almanca,Kimya,Tarih,İngilizce,Coğrafya,Biyoloji zümreleri sergiledikleri projelerle öğrencilerin yaratıcılık becerilerini gelişmesine fırsat sağlamış oldu"dedi.

Gökhan Bilgin tarafından hazırlanan ve Koraymobil adı verilen otomobil, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Konakbay tarafından test edildi ve tam puan aldı. Koraymobil'in test sürüşü, davetlilere eğlenceli anlar yaşattı. Efe Tokman'ın seslendirdiği kendi bestesi "Mecnun", Furkan Topal, Ahmet Kural,Yasin Dündar ve Barış Erden Saran tarafından seslendirilen "Sessiz Gemi" isimli şarkı dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Bilim Fuarının finalinde ise sahne alan Grup Günışığı şenliğe şarkılarıyla renk kattı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koraymobil Tam Not Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement