Korkut'ta Öğrenciler Çalışmalarını Sergiledi - Son Dakika
Yerel

Korkut'ta Öğrenciler Çalışmalarını Sergiledi

Korkut\'ta Öğrenciler Çalışmalarını Sergiledi

Muş'un Korkut ilçe Kız Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO) öğrencileri tarafından yıl boyunca yapılan deney ve çalışmalar, 'Bilim ve Sanat Şenliği' adı altında sergilendi.

12.06.2013 10:18

Muş'un Korkut ilçe Kız Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO) öğrencileri tarafından yıl boyunca yapılan deney ve çalışmalar, 'Bilim ve Sanat Şenliği' adı altında sergilendi.

Muş'un Korkut ilçe Kız Yatılı Bölge Ortaokulu (YBO) 'Bilim ve Sanat Şenliği' etkinliğine katılan Kaymakam Adnan Daldal, fen ve teknoloji dersi kapsamında stant açarak deney yapan öğrencilerle yakından ilgilenerek projeler hakkında bilgi aldı. Açılan stantları tek tek gezen Daldal, öğrencilerin projeleri hakkında detaylı bilgi aldı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Daldal, okul müdürü, öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti.

"TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ"

'Bilim ve Sanat Şenliği' etkinliklerini önemsediğini belirten Kaymakam

Daldal, eğitim öğretimin asıl amacının bilgi ve bilim olduğunu ifade ederek öğrencilerin başarılı olması için ilçe kaymakamlığı olarak imkanlar dahilinde her türlü desteği sunduklarını söyledi. Kaymakam Daldal; "Öncelikle bilim ve sanat şenliği etkinliğinde emeği geçen okul idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Bilindiği gibi okullarımız bilim için vardır. Korkut Kız YBO'da güzel bir çalışma olmuş ve inşallah bundan sonra bu tür çalışmaların devamı gelir. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz" dedi.

Fen ve teknoloji derslerinde öğrencilerin hazırladığı "Bilim ve Sanat Şenliği"

35 deney ve yaklaşık 300 çizilmiş görsel sanat eser sergilendi. Kız Yatılı Bölge Ortaokul bahçesinde düzenlenen 'Bilim ve Sanat Şenliği' etkinliğine Korkut İlçe Kaymakam Adnan Daldal, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Zeki Bilginer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Çelik, İlçe Emniyet Amiri Ramazan Deniz, İlçe Malmüdürü Züleyha Gülümser, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Alparslan Kenger, İlçe Müftülüğü Vaizi Ramazan Özdemir, İlçe Mili Eğitim Şube Müdürü Veli Elitaş, Kız YBO Müdürü Ömer Okyay, 75. Yıl İlk-Ortaokulu Müdürü Vedat Beyazduman, Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Remzi Sayılğan, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkut'ta Öğrenciler Çalışmalarını Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement