Köy Yolları İçin 9 Milyon Kaynak - Son Dakika
Yerel

Köy Yolları İçin 9 Milyon Kaynak

Köy Yolları İçin 9 Milyon Kaynak

Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, hükümetin KÖYDES Projesi kapsamında bu yıl Bingöl'e 9 milyon 852 bin TL ödenek aktardığını söyledi.

05.08.2013 12:43

Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, hükümetin KÖYDES Projesi kapsamında bu yıl Bingöl'e 9 milyon 852 bin TL ödenek aktardığını söyledi.

Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) kapsamında asfalt çalışması yapılan Yamaç grup köy yolunda incelemelerde bulundu. Burada gazetecilere açıklama yapan Vali Taşyapan, hükümetin önemli projelerinden biri olan KÖYDES Projesi kapsamında bu yıl Bingöl'e 9 milyon 852 bin TL ödenek aktarıldığını ve bu ödeneğin 7 milyon 150 bin TL'sinin asfalt kaplama için ayrıldığını belirtti. KÖYDES Projesi kapsamında il genelinde 105 kilometre asfalt kaplama yapılacağını kaydeden Vali Güvençer, "KÖYDES kapsamında ilimize tahsis edilen ödenek için destek veren Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz'a, Milletvekilimiz Sayın Eşref Taş'a teşekkür ediyorum. Ayrıca çalışmalarda emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarımı da kutluyor, yenilenen yollarımızın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Vali Taşyapan'a, yardımcısı Mehmet Alper Çığ ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Işık eşlik etti. - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köy Yolları İçin 9 Milyon Kaynak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement