Köydes'in Ek Ödeneğinin Dağılımı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Köydes'in Ek Ödeneğinin Dağılımı Yapıldı

Köydes\'in Ek Ödeneğinin Dağılımı Yapıldı

Köylerin sağlıklı ve yeterli içme suyuna kavuşturulması, köy yollarının kalite ve standartlarının yükseltilmesi amacıyla 2005 yılında başlatılan Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi'nin, İl tahsisat komisyonu değerlendirme...

12.09.2013 14:12

Köylerin sağlıklı ve yeterli içme suyuna kavuşturulması, köy yollarının kalite ve standartlarının yükseltilmesi amacıyla 2005 yılında başlatılan Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi'nin, İl tahsisat komisyonu değerlendirme toplantısı yapıldı.

Valilik Toplantı Salonu'nda, Vali Vekili Niyazi Erten başkanlığında gerçekleştirilen İl Tahsisat Komisyonu Değerlendirme Toplantısına, İlçe Kaymakamları, İl Tahsisat Komisyonu üyesi daire müdürleri, İl Özel İdaresi ve Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği yetkilileri katıldı.

Toplantının başlangıcında, İnşaat Mühendisi Olcay Kurt, proje kapsamında ilçelerde yürütülen çalışmalar ve planlanan projeler hakkında Vali Vekili Niyazi Erten ve toplantıya katılanlara slayt sunumu eşliğinde bilgi verdi. Daha sonra 2013 yılı ödeneğine ek olarak Maliye Bakanlığından sağlanan 7 milyon 500 bin TL'lık ödeneğin ilçelere dağılımı belirlendi.

Tahsis edilen ödeneklerin tamamının İlçe Köylere Hizmet Götürme Birlikleri tarafından kullanılmasına karar verilen toplantıda, ortak alım işlerine ise ödenek ayrılmadı.

Toplantıda, projelere ait hazırlıkların bir an önce yapılarak ihale işlemlerine hemen başlanılmasına karar verilirken, 2013 yılı projelerinin genel değerlendirilmesi de yapıldı.

İl Tahsisat Komisyonu Değerlendirme Toplantısı ile ilgili açıklama yapan Vali Vekili Niyazi Erten, "Bu toplantıda, Maliye Bakanlığından sağlanan ek ödenekle alınması gereken kararları ve yapılması gereken çalışmaları ele aldık. Toplantıda ayrıca, bir önceki dönemden gelen ödenekle yapılan işler, aksaklıklar ve koordine edilmesi gereken durumları değerlendirdik. İl Özel İdaresi'nin yapmakta olduğu yatırımlar ile ilgili koordine edilmesi gereken hususları gözden geçirdik" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köydes'in Ek Ödeneğinin Dağılımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement