Köylere Hizmet Götürme Birliği Son Toplantısı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Son Toplantısı Yaptı

Köylere Hizmet Götürme Birliği Son Toplantısı Yaptı

Kabadüz Kaymakamlığı Köylerine Hizmet Götürme Birliği son toplantısını yaptı.

24.03.2014 13:04

Kabadüz Kaymakamlığı Köylerine Hizmet Götürme Birliği son toplantısını yaptı.

Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı başkanlığında gerçekleşen toplantıya Köylerine Hizmet Götürme Birliği Müdürü Yakup Karataş, köy muhtarları ve İl Genel Meclis Üyeleri Beşir Arslan ile İsmet Altuntaş katıldı.

Toplantıda konuşan Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı Ordu'nun Büyükşehir olmasıyla birlikte Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin kapandığını söyledi.

İlçede geçen üç yılda büyük işleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kaymakam Avcı, "İlçemizde birçok güzel çalışmayı yürüttüğümüze inanıyorum. Bu kapsamda üç yıl içerisinde köy yollarımızda olabildiğince betonlama ve genişletme çalışmalarını yaptık. Bunun yanında okullarımızın birçok sorununu çözdük. İlçemize modern halı sahayı kazandırdık. Gerçekleştirdiğimiz başarılı çalışmalardan dolayı birlik personelime ve değerli köy muhtarlarıma tek tek teşekkür ediyorum" dedi.

Sonrasında söz alan Köylerine Hizmet Götürme Birliği Müdürü Yakup Karataş ise, "İlçede başarılı bir şekilde yürütülerek tamamlanan projelerde birlikte uyum içinde çalışmanın etkisi oldukça fazladır. Bu nedenle başta Sayın Kaymakamımız Engin Avcı, köy muhtarlarıma ve halkımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Daha sonra Köylerine Hizmet Götürme Birliği Müdürü Yakup Karataş, birliğin üç yıl içerisinde gerçekleştirdiği projeleri gösteren plaketi Kabadüz Kaymakamı Engin Avcı'ya verdi. Sonrasında toplu halde fotoğraf çektirildi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köylere Hizmet Götürme Birliği Son Toplantısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement