Köylülerden Funda Kaya'ya İlgi - Son Dakika
Yerel

Köylülerden Funda Kaya'ya İlgi

Köylülerden Funda Kaya\'ya İlgi

Doğru Yol Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Funda Kaya merkeze bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

11.03.2014 10:54

Doğru Yol Partisi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Funda Kaya, seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine devam ediyor.

Ziyaretlerini yöresel kıyafetlerle yapan Funda Kaya halk tarafından yoğun ilgiyle karşılaştı. Kendisine sevgi gösterisinde bulunan köylü çocuklara da şeker ve çeşitli hediyeler veren Kaya, onları sevmeyi ihmal etmedi. 30 Mart yerel seçim çalışmalarına şiddetli hava koşullarına rağmen devam eden Kaya, partililerle birlikte, merkeze bağlı köylerde vatandaşlarla bir araya geldi.

Gittiği her yerde büyük bir teveccühle karşılanan Kaya; tüm köylerin sıkıntılarını yakından takip ettiklerini belirterek, "Buraların sorunlarını ve çözüm yollarını en iyi bilen, bir kardeşiniz olarak sizlerden gelen destek bizleri mutlu etmektedir. İnşallah sizlerin bu desteğini 31 Mart'tan sonra hizmetlerimle boşa çıkarmayacağım. Partime ve bana bu zamana kadar verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. Hizmetlerimiz 31 Mart'tan sonra kat kat artacaktır" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Köylülerden Funda Kaya'ya İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement