Koyulhisar Belediyesi Eğriçimen Yaylasına Sağlık Evi Yaptı - Son Dakika
Yerel

Koyulhisar Belediyesi Eğriçimen Yaylasına Sağlık Evi Yaptı

Koyulhisar Belediyesi Eğriçimen Yaylasına Sağlık Evi Yaptı

Koyulhisar Belediyesi tarafından Eğriçimen Yaylasına, sağlık evi yapıldı.

25.02.2013 12:13

Koyulhisar Belediyesi tarafından Eğriçimen Yaylasına, sağlık evi yapıldı.

Eğriçimen Yaylasında yapılan Sağlık Evi hizmete hazır hale getirildi. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte sağlık personeli atamasının ardından yayla halkı sağlık hizmeti almaya başlayacak. 100 metre kare alan üzerine yığma bina şeklinde yapılan sağlık evi, yayla merkezinde ulaşımı kolay bir alanda inşa edildi.

Konu hakkında açıklama yapan Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, "Yaz aylarının gelmesi ile Eğriçimen yaylamızda nüfus artıyor. Dolayısıyla orada yaşayan vatandaşlarımız sağlık hizmetinden yararlanmak için ilçe merkezimize geliyor. Ama bu sağlık evi sayesinde orada tedavisini, aşısını yaptırabileceğini söyledi.

İnsan sağlığının çok önemli olduğunu söyleyen Eren, "Eğriçimen yaylamızda yaşayan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için bu çalışmayı yaptık. İlçemiz hastane müdürü Zafer Cenikli ile de görüşerek yaz aylarında Eğriçimen de yaptığımız sağlık evinde bir sağlık personeli vermelerini istedik sağ olsun müdürümüz Zafer Cenikli'de bu konuda duyarlılık göstererek Eğriçimen sağlık evine yaz aylarında görev yapması için bir personel görevlendirecek. Böylelikle orada yaşayan vatandaşlarımızın da büyük bir sorununu çözmüş olacağız" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koyulhisar Belediyesi Eğriçimen Yaylasına Sağlık Evi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement