Koyulhisar'da İlçe Nüfusu Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Yerel

Koyulhisar'da İlçe Nüfusu Masaya Yatırıldı

Koyulhisar\'da İlçe Nüfusu Masaya Yatırıldı

Koyulhisar ilçesinin ekonomik, sosyal, kültürel faaliyetleri ile nüfus hareketliliği konularında görüş alışverişi yapmak ve ekonomik getirileri değerlendirmek üzere, Koyulhisar ve Köyleri Vakfı Koordinesinde Koyulhisar Belediye Kültür Merkezi'nde...

14.08.2013 10:52

Koyulhisar ilçesinin ekonomik, sosyal, kültürel faaliyetleri ile nüfus hareketliliği konularında görüş alışverişi yapmak ve ekonomik getirileri değerlendirmek üzere, Koyulhisar ve Köyleri Vakfı Koordinesinde Koyulhisar Belediye Kültür Merkezi'nde kahvaltılı toplantı düzenlendi.

Koyulhisar ve Köyleri Vakfı'nın öğrencilere vermiş olduğu bursun önemine değinen Koyulhisar Kaymakamı Şenol Turan, " Öğrencilerimize verilen bursların gönül işi olarak telaffuz ediliyor genel itibari ile ama ben zorunluluk olduğunu düşünüyorum. Nüfus konusunda ne kadar nüfusunuz varsa o kadar ilçenin geliri çok olacaktır. İlçenin kanayan yarası olan göç vermenin önüne geçilmedir. Bunu başarabilmek içinde birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz" dedi.

Koyulhisar'ın dışında 91 bin civarında hemşerimizin yaşadığını belirten Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, " Bu kadar hemşerimiz varken ilçe nüfusunun bu kadar düşük olması konusunda herkesin elin taşın altına koyması gerekli bunu başarabilmek için birlikte hareket etmeliyiz. Çünkü ilçenin geleceği ve gelişmesi ilçede yaşayan nüfusa bağlı" dedi.

1996 yılından bu yana 450 öğrencimizi vakıf olarak mezun ettiklerini burslar konusunda herkesin daha duyarlı olmasını söyleyen Koyulhisar ve Köyleri Vakfı Başkanı Fikret Bayraktar, " Toplantımızın amacı ilçe sorunlarını hakkında görüşerek çözüm yolları bulmaktır inşallah ilçemiz için hayırlı olur katıldığınız için teşekkür ederim " dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koyulhisar'da İlçe Nüfusu Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement