Koyun ve Keçilerin Elektronik Olarak Kimliklendirilmesi ve Kaydı" Projesi - Son Dakika
Yerel

Koyun ve Keçilerin Elektronik Olarak Kimliklendirilmesi ve Kaydı" Projesi

Koyun ve Keçilerin Elektronik Olarak Kimliklendirilmesi ve Kaydı" Projesi

Kırklareli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından, “Koyun ve Keçilerin Elektronik Olarak Kimliklendirilmesi ve Kaydı Projesi” kapsamında il ve ilçe müdürlüklerinde görevli veteriner hekim, veteriner sağlık teknisyen ve tekniklerine eğitim düzenlendi.

06.04.2016 15:57

Kırklareli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından, "Koyun ve Keçilerin Elektronik Olarak Kimliklendirilmesi ve Kaydı Projesi" kapsamında il ve ilçe müdürlüklerinde görevli veteriner hekim, veteriner sağlık teknisyen ve tekniklerine eğitim düzenlendi.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen eğitimde, il ve ilçelerde görevli veteriner hekimlere, veteriner sağlık teknikerlerine ve veteriner sağlık teknisyenlerine elektronik küpeleme ve küpeleme kaydında kullanılacak el terminalinin kullanımı konularında veteriner hekimler Oğuz Göç ve Yeşim Yılmaz tarafından eğitim verildi.

Gerçekleşen eğitimde ayrıca, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdür Vekili Tufan Süerden başkanlığında 03 Şubat 2016 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan Hayvan Hastalıkları ile Mücadele ve Hayvan Hareketleri Kontrolü Genelgesi hakkında değerlendirme toplantısı yapılarak, bilgi alış verişinde bulunuldu. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koyun ve Keçilerin Elektronik Olarak Kimliklendirilmesi ve Kaydı' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement