Kubilay İlköğretim Okulu Spor Kulübü Adıyaman'ı Temsil Edecek - Son Dakika
Yerel

Kubilay İlköğretim Okulu Spor Kulübü Adıyaman'ı Temsil Edecek

Kubilay İlköğretim Okulu Spor Kulübü Adıyaman\'ı Temsil Edecek

Adıyaman’ın Kahta Kubilay İlköğretim Okulu Spor Kulübü, bölgede yapılacak olan Kulüpler arası Basketbol Müsabakalarında Adıyaman’ı temsil edecek.

07.03.2016 11:18

Adıyaman'ın Kahta Kubilay İlköğretim Okulu Spor Kulübü, bölgede yapılacak olan Kulüpler arası Basketbol Müsabakalarında Adıyaman'ı temsil edecek.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2015 - 2016 Sezonu Küçük Kızlar Basketbol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. 06 Mart 2016 tarihinde Kahta Spor Salonunda yapılan Final Grubu müsabakalarında Küçük Kızlar kategorisinde il birincisi Kahta Kubilay İÖO Spor Kulübü oldu. İl ikinci ise Gölbaşı Belediye Spor Kulübü oldu. Final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, Şube Müdürü İsmail Öner ve Kahta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek tarafından verildi. Kahta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek yaptığı açıklamada, "22- 26 Mart tarihleri arasında Şanlıurfa ilinde düzenlenecek olan Bölge Şampiyonasında Küçük Kızlar kategorisinde il birincisi olan Kahta Kubilay İÖO Spor Kulübü ilimizi temsil edeceklerdir. Kubilay İÖO Spor Kulübü takımızı tebrik eder, bölgede ilimizi en iyi bir şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Başarılar dilerim" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kubilay İlköğretim Okulu Spor Kulübü Adıyaman'ı Temsil Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • MEMETAKDEMİR: KUBİLAYPİSTİR 0 0 Yanıtla
  • MEMETAKDEMİR: KDDDDDDDDDELLLİ 0 0 Yanıtla

Advertisement