Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkan Hüseyin Ayaz'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkan Hüseyin Ayaz'ı Ziyaret Etti

Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkan Hüseyin Ayaz\'ı Ziyaret Etti

Başiskele Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Malkoç ve yönetimi Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı makamında ziyaret etti.

04.02.2014 14:54

Başiskele Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Malkoç ve yönetimi Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ı makamında ziyaret etti.

Başiskele Sepetlipınar Mahallesi sınırlarında bulunan ve teknolojik sistemlerin kullanıldığı sanayi sitesine yapılan yatırımlar hakkında Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'a bilgi veren Kooperatif Başkanı Mehmet Malkoç Başiskele Sanayi Sitesinin teknolojik ve diğer sanayi sitelerinden çok farklı olarak yapıldığını bölgeye ulaşım sorununun olmadığını söyledi. Tüm işyerlerine doğalgazın bağlandığını, aydınlatma işinde Led lamba sistemi kullanıldığını ve bugünün teknolojisiyle yapılan dükkanların 50 yıldan fazla bir süre sorunsuz hizmet vereceğini söyledi.

Başiskele Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Malkoç sanayi sitesini diğerlerinden ayıran özelliğinin genel ve blok yerleşiminin düzgün ve planlı olması, işyerlerinin yol ile arasının 9 metre olması olarak belirtti. bin 500 metre beton tünel sistemi kurularak elektrik, telefon, su ve benzeri sistemler yerleştirildiğini belirten Malkoç yarınlarda yolları kazmadan bozmadan tamirat bakım ve ilave hatlar döşenebilecek şekilde altyapının hazırlandığını belirtti.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Malkoç Başiskele ve tüm Kocaeli deki sanayicileri siteye davet etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkan Hüseyin Ayaz'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement