Kuran Kursu Öğrencilerine Madde Bağımlığı Anlatıldı - Son Dakika
Yerel

Kuran Kursu Öğrencilerine Madde Bağımlığı Anlatıldı

Kuran Kursu Öğrencilerine Madde Bağımlığı Anlatıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yaygın Din Eğitimi Dairesi Başkanlığı tarafından Kahramanmaraş’ta yatılı Kuran kurslarında eğitim gören öğrencilere uyuşturucu ve madde bağımlığından oluşan tehlikelerle ilgili konferans düzenledi.

20.03.2015 09:33

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yaygın Din Eğitimi Dairesi Başkanlığı tarafından Kahramanmaraş'ta yatılı Kuran kurslarında eğitim gören öğrencilere uyuşturucu ve madde bağımlığından oluşan tehlikelerle ilgili konferans düzenledi.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Müftülüğüne bağlı Şehadet Kuran Kursunda eğitim gören öğrencilere, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube müdürlünde görevli polis memurları "madde bağımlılığı ve uyuşturucuyla mücadele" konusunda bilgi verdi.

Düzenlenen konferans hakkında bilgi veren Dulkadiroğlu İlçe Müftüsü İsmail Günay, "Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından yatılı Kuran kurslarında başlattığı yeni uygulaması "Her ay bir konu bir konuk"un bu ay ki programında uyuşturucu ve madde bağımlılığı konusunu ele aldıklarını söyledi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuran Kursu Öğrencilerine Madde Bağımlığı Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement