Liman Başkanı Ballıkaya'dan Başkan Yücel'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Liman Başkanı Ballıkaya'dan Başkan Yücel'e Ziyaret

Liman Başkanı Ballıkaya\'dan Başkan Yücel\'e Ziyaret

Alanya Liman Başkanı Edip Ballıkaya, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 89’uncu yıl dönümüyle ilgili Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i, makamında ziyaret etti.

29.06.2015 15:13

Alanya Liman Başkanı Edip Ballıkaya, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 89'uncu yıl dönümüyle ilgili Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i, makamında ziyaret etti.

1 Temmuz Çarşamba günü kutlanacak, Denizcilik ve Kobotaj Bayramı'yla ilgili Alanya Liman Başkanı Edip Ballıkaya, memurlar Hüseyin Kahraman, Mustafa Akdoğan ve Deniz Ticaret Odası Temsilcisi Mehmet Anılgan Başkan Yücel'i ziyaret ederek, kutlama programı hakkında bilgi verdi. Ayrıca kutlama programına desteği için Başkan Yücel'e teşekkür eden Ballıkaya, çiçek verdi.

Alanya Liman Başkanlığı tarafından organize edilen 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlama etkinliklerinin, saat 17.30'da İskeledeki Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayacağı, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından deniz dibinde altın bulma yarışı, su sporları gösterisi, yüzme yarışmaları, yağlı direkten bayrak alma gibi geleneksel yarışlarla devem edeceği bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Liman Başkanı Ballıkaya'dan Başkan Yücel'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement