Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu: "Altay'ın genç oyuncuları 6 gol atmamıza rağmen iyi mücadele etti.

27.04.2014 19:12

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, 6-2 kazandıkları Altay maçıyla ilgili, "Altay'ın genç oyuncuları 6 gol atmamıza rağmen iyi mücadele etti. Güzel bir maç oldu. Fraklı kazandığımız için sevinçliyiz" dedi.

Çapanoğlu, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, play-off müsabakalarına katılabilmek için Altay maçını kazanmaları gerektiğini ve bekledikleri gibi bir sonuç aldıklarını söyledi.

Altay'ın maç boyunca kendini göstermeye çalıştığını belirten Çapanoğlu, "Altay'ın genç oyuncuları 6 gol atmamıza rağmen iyi mücadele etti. Güzel bir maç oldu. Fraklı kazandığımız için sevinçliyiz" diye konuştu.

Takımındaki "cezalı" ve "kart sınırındaki" futbolcuların kendisini düşündürdüğünü dile getiren Çapanoğlu, "İsmet ve Hacı Mustafa haftaya oynayacağımız Kızılcahamamspor maç kadrosunda yerlerini alamayacaklar. Bunların haricinde kart sınırında bulunan 3 oyuncumuz daha var. Bu oyuncularımızın haftaya oynayacağımız Kızılcahamam müsabakasında kart görmemesini ve play-off'lara sorunsuz katılmamızı temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Çapanoğlu, sakatlıkları bulunan Ahmet Kuru ve Fırat Arıkan'ın tedavilerinin devam ettiğini, her iki oyuncunun da Play-Off müsabakalarına kadar iyileşmesi için gerekli tedavilerinin yapıldığını da sözlerine ekledi. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement