Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur Açıklaması

Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur Açıklaması

"Her camianın, her siyasi görüşün bir gazetesi olur hale geldi.

15.03.2014 17:52

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, "Her camianın, her siyasi görüşün bir gazetesi olur hale geldi. Ben hepsini alırım ama en iyi gazetecilik yine de tarafsız gazetecilik" dedi.

Cantimur, Kütahya Gazeteciler Cemiyetinin, Simav ilçesindeki Eynal Kaplıcaları'nda düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada, yerel gazeteleri önemsediğini söyledi.

Mahalli gazetelerin, kendilerini daha çok ilgilendirdiğini dile getiren Cantimur, şöyle konuştu:

"Ulusal haberleri zaten televizyonlardan izliyoruz. Yerel haberleri, yerel gazete yoksa alma şansımız yok. Kütahya'da ne oldu, ne açılışı yapıldı, hakikaten ciddi bir şekilde boşluğu dolduruyorsunuz. Kütahya Gazeteciler Cemiyeti, camiada önemli bir yere sahip. O açıdan sizleri tebrik ediyorum. Tabii gazetecilik önemli ama tarafsız gazetecilik daha önemli. Ülkemizin en büyük sorunlarında bir tanesi budur. Her camianın, her siyasi görüşün bir gazetesi olur hale geldi. Ben hepsini alırım ama en iyi gazetecilik yine de tarafsız gazetecilik."

Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan ise basının, halkın temsilcisi, aynı zamanda insanların sesi olduğunu anlattı.

Daha sonra Cemiyet Başkanı İhsan Tunçoğlu, Cantimur'a kendisinin yazdığı "Dünyada İlkler ve Sırlar Kenti: Kütahya" adlı kitabı, Karahan'a da plaket takdim etti.

Toplantıda, AK Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner, AK Parti Simav Belediye Başkan adayı Süleyman Özkan ile cemiyetin yöneticileri ve bazı üyeleri hazır bulundu. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement