Manavgat Devlet Hastanesi'nde İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Manavgat Devlet Hastanesi'nde İftar Yemeği

Manavgat Devlet Hastanesi\'nde İftar Yemeği

Antalya'nın Manavgat ilçesi Devlet Hastanesi'nde personel, hasta ve hasta yakınları iftarda bir araya geldi.

23.07.2013 14:24  Güncelleme: 14:35

Antalya'nın Manavgat ilçesi Devlet Hastanesi'nde personel, hasta ve hasta yakınları iftarda bir araya geldi.

Düzenlenen iftar programına Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Taş, Genel Sekreter Yardımcısı Cenker Ateş, Manavgat İlçe Sağlık Müdürü Aşur Eker, Manavgat Devlet Hastanesi yöneticisi ve Başhekimi Dr. Mehmet Kuru, Manavgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Gökhan Kurt, doktorlar, hemşireler, sağlık çalışanları ve tedavi gören hasta yakınları katıldı.

İftarda konuşan Manavgat Devlet Hastanesi Yöneticisi ve Başhekimi Dr. Mehmet Kuru, bu sene ilk defa kurum olarak iftar verdiklerini, bunu geleneksel hale getirmeyi planladıklarını belirterek katılanlara teşekkür etti.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Taş ise yaptığı konuşmada, hedeflerinin çalışanlar, hasta ve hasta yakınlarını bir masa etrafında toplamak olduğunu ifade etti. Taş, "Bizim hizmet anlayışımız, nasıl hizmet almak istiyorsak, o şekilde hizmet vermek olmalıdır" diye konuştu.

Son 10 yılda sağlık sektöründe büyük gelişmeler kaydedildiğini ifade eden Taş, "Bu bizim için yeterli değildir. Daha çok yol almalıyız. Bu arada sağlık kuruluşlarında da başta fiziki şartlar ve insan kaynakları olmak üzere iyileştirilmeler yapılması için çalışmalarımız sürüyor" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat Devlet Hastanesi'nde İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement