Manisa Tso Üyeleri Güney Amerika'dan Dönüyor - Son Dakika
Yerel

Manisa Tso Üyeleri Güney Amerika'dan Dönüyor

Manisa Tso Üyeleri Güney Amerika\'dan Dönüyor

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO) organizasyonu ile Brezilya ve Arjantin'e düzenlenen iş ve inceleme gezisine katılan Manisa heyeti yurda dönüyor.
Brezilya'nın Sao Paulo ve Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te 10 gün süren...

25.11.2013 13:59

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO) organizasyonu ile Brezilya ve Arjantin'e düzenlenen iş ve inceleme gezisine katılan Manisa heyeti yurda dönüyor.

Brezilya'nın Sao Paulo ve Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te 10 gün süren incelemelerini tamamlayan Manisalı işadamları yurda umutla dönüyorlar. 16 Kasım'da Sao Paulo'da başlayan ve Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te devam eden iş görüşmeleri sonucunda iki ülkedeki ticari hayat hakkında bilgi sahibi olan Manisa heyeti, iş ve inceleme gezisinin son gününde Buenos Aires şehrini de gezme fırsatını buldu. İş ve İnceleme gezisine katılan 28 işadamı yoğun geçen programın sonunda Buenos Aires'in tarihi ve coğrafi güzelliklerini gördüler, Arjantin'in ünlü takımı Boca Juniors'un maçlarını oynadığı stadyumu gezdiler.

10 gün süren iş ve inceleme gezisinin Manisa heyeti için oldukça olumlu geçtiğini belirten Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Murat Erbil, " Güney Amerika'da keşfedilmeyi bekleyen bir pazarın olduğunu gördük. Bu geziye katılan işadamlarımız bu pazarı yerinde görme ve inceleme şansını buldular. Sao Paulo ve Buenos Aires'te oldukça yakın ilgi ile karşılandık. Hele Buenos Aires Büyükelçimizin bizleri evinde ağırlaması ekibimiz için büyük bir onur oldu. Görüşmelere başladığımızda her zaman şunu ifade ettim. Bu görüşmelerin hemen ardından ticari bağlantıların bir anda oluşması mümkün değil. Bu geziye katılan arkadaşlarımız iki ülkede ticaretin nasıl olduğunu, nelere dikkat edilmesi gerektiğini ve buna benzer bir çok konuda bilgi sahibi oldular. Edindiğimiz bu bilgileri de ülkemize döndüğümüzde işadamları arkadaşlarımızla paylaşacağız. Bizler burada ticaret ateşinin ilk kıvılcımlarını yaktığımızı düşünüyoruz. 10 gün süren iş ve inceleme gezimizi sorunsuz bir şekilde tamamladık. Bu gece yurda dönüyoruz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Tso Üyeleri Güney Amerika'dan Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement