Matso'da Sigorta Sektöründeki Gelişmeler Görüşüldü - Son Dakika
Yerel

Matso'da Sigorta Sektöründeki Gelişmeler Görüşüldü

Matso\'da Sigorta Sektöründeki Gelişmeler Görüşüldü

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MATSO) Sigorta Sektöründeki Gelişmeler ve Sigorta Acenteleri İcra Komitesi’nin çalışmaları toplantısı gerçekleştirildi.

05.11.2015 16:26

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'nda (MATSO) Sigorta Sektöründeki Gelişmeler ve Sigorta Acenteleri İcra Komitesi'nin çalışmaları toplantısı gerçekleştirildi.

MATSO 12. Meslek Komitesi (Sigorta Aracılık Kurumları Finans Kurumları) tarafından organize edilen toplantıya, MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Akar, Meclis Üyesi Yakup Ekşi, Komite Başkanı Hilmi Acar ile Komite Üyeleri, Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Hüseyin Kasap, TARSİM Bölge Müdürü Mustafa Değer, Antalya Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı İbrahim Düzenli, Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Süleyman Özer ve Sigorta Acentelerinin Yetkilileri katıldı. Toplantıda, sigorta acentelerinin sorunları, sektörle ilgili yasal düzenlemeler ve Sigorta Acenteleri İcra Komitesi'nin çalışmaları ele alındı.

KOSGEB desteklerinden sigorta acentelerinin faydalanması, işyeri açma ve çalışma ruhsatı düzenlenmesinde karşılaşılan sorunların giderilmesi, tanıtıma ağırlık verilmesi, bilgi portalının oluşturulması, iş paylaşımı, haksız rekabetin önlenmesi, sektörde işbirliği-güçbirliği oluşturulması toplantıda öne çıkan başlıklar oldu.

Toplantıda konuşan MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, "tüm sektörlerde gelişmeyi ve büyümeyi hedefliyoruz. Sektör için yararlı bir toplantı olacaktır. Sorunların konuşulması, çözüm yollarının aranması ve bulunması, yeni fikirlerin ortaya çıkması, mesleki dayanışmanın güçlenmesi için önemli bir çalışmadır. Çalışmaya desteğimiz tamdır. Her zaman yanınızdayız" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Matso'da Sigorta Sektöründeki Gelişmeler Görüşüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement