Medical Park Özel Tokat Hastanesi'nden Yatırım Atağı - Son Dakika
Yerel

Medical Park Özel Tokat Hastanesi'nden Yatırım Atağı

Medical Park Özel Tokat Hastanesi\'nden Yatırım Atağı

Medical Park Özel Tokat Hastanesi 8. yılında hizmet alanını artırarak, hizmet yelpazesini genişletmeye hazırlanıyor.

20.04.2015 15:15

Medical Park Özel Tokat Hastanesi 8. yılında hizmet alanını artırarak, hizmet yelpazesini genişletmeye hazırlanıyor.

'Herkes İçin Sağlık' anlayışıyla yola çıkan ve 2007 yılından beri Tokat başta olmak üzere çevre illere hizmet veren Medical Park Özel Tokat Hastanesi, ek bina projesi ile hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor. Yakın zamanda, hizmete girecek olan ek bina ile Hastanenin mevcut kapalı alanı 18 bin metrekareye çıkacak.

Medical Park Özel Tokat Hastanesi Genel Müdürü Dr. Dursun Bulut, 2016 yılının son aylarında ek binanın açılacağını söyledi. Yapılan yatırım ile birçok kişiye istihdam imkanı sağlayacaklarını ifade eden Bulut, "Her geçen yıl ile birlikte kalitemizi artırarak, Tokat başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden gelen hastalarımıza sağlık hizmeti sunacağız" dedi.

"İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ"

Hastanenin kapasitesinin artması ile birlikte, Tokat bölgesinde istihdam oranlarının da ciddi bir şekilde artacağını söyleyen Bulut, ilave bina gerek fiziki alan, gerekse teknolojik donanım açısından çok büyük avantajlar sağlayacağını belirterek, "Şu anda 287 olan çalışan sayısını binanın tamamlanması ile beraber 500 personele, yatak sayısını 100 yatağa çıkararak ciddi bir yatırıma imza atmanın sevinci içerisindeyiz" diye konuştu.

Yaklaşık sekiz yıldır bölgede binlerce insanın şifa yolculuğunda birlikte olduklarını hatırlatan Bulut,"2016 yılı son ayları itibarı ile hastane inşaatını tamamlamayı hedefliyoruz. Açılacak olan yeni binamız ile tüm teşhis ve tedavi ünitelerimizle hastalarımızın beklentilerine cevap vereceğiz" şeklinde konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Medical Park Özel Tokat Hastanesi'nden Yatırım Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement