Mehmet Adil Çulcuoğlu Anadolu Lisesinde Mezuniyet Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Mehmet Adil Çulcuoğlu Anadolu Lisesinde Mezuniyet Heyecanı

Mehmet Adil Çulcuoğlu Anadolu Lisesinde Mezuniyet Heyecanı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde bulunan Mehmet Adil Çulcuoğlu Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşadı.

03.06.2016 14:08

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde bulunan Mehmet Adil Çulcuoğlu Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşadı.

Okul Yönetimi tarafından Birecik Enver Nebihe Karaata Kültür Merkezinde düzenlenen mezuniyet programına okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı. 12. sınıf öğrencilerinin kendileri tarafından 4 yıl boyunca eğitim gördükleri okulda anılarını anlatan slayt gösterileri ile başlayan mezuniyet programı, öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesiyle devam etti. Mehmet Adil Çulcuoğlu Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri adına açıklamalarda bulunan 12-E sınıfı öğrencisi Barış Bostancı, "Bugün acısıyla, tatlısıyla geçen 4 yılın hem mutluluğunu hem de hüznünü yaşıyoruz. Bugüne kadar bizlere emek veren ve bizlere bir anne ve baba şefkatiyle yaklaşan öğretmenlerimize ve çok değerli sınıf arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Arkadaşlarıma bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Mezuniyet programı, öğrencilerin kep atmaları ve hatıra fotoğraflarının çektirmesiyle sona erdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mehmet Adil Çulcuoğlu Anadolu Lisesinde Mezuniyet Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement