Melikgazi Belediyesinden Uçurtma Şenliği - Son Dakika
Yerel

Melikgazi Belediyesinden Uçurtma Şenliği

Melikgazi Belediyesinden Uçurtma Şenliği

Melikgazi Belediyesinin gerçekleştirdiği 5. Geleneksel Uçurtma ve Bahar Şenliğinde herkes gönlünce eğlendi.

03.05.2014 14:14

Melikgazi Belediyesinin gerçekleştirdiği 5. Geleneksel Uçurtma ve Bahar Şenliğinde herkes gönlünce eğlendi.

Melikgazi Belediyesinin gerçekleştirdiği 5. Geleneksel Uçurtma ve Bahar Şenliği renkli karelere sahne oldu. Gesi Mesire alanında gerçekleştirilen uçurtma yarışmasına Melikgazi Belediye Başkan Yardımcıları Serdar Öztürk ve Yüksel Kahraman ile Kültür Sosyal İşler Müdürü Ayhan Arslan katıldı.

Yediden yetmişe herkesin gönlünce eğlendiği şenlikte, Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi Halk Oyunları ekibinin folklor oyunları izleyenlere keyif dolu anlar yaşattı. Melikgazi Belediyesinin dağıttığı 1500 uçurtma ile gökyüzünde rengarenk bir şölen oluşturan çocuklar, ardından Melikgazi Belediyesinin dağıttığı köfte ekmek ile karınlarını doyurdu.

Uçurtma yarışmasında birinci olan Serdar Türk'e Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Öztürk bir bisiklet hediye ederken, şenliğe katılan vatandaşlar, "Böyle şenliklerin yapılması çok güzel ve bu şenlikte emeği geçen herkese başta Melikgazi Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç'a çok teşekkürler ediyoruz" diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Melikgazi Belediyesinden Uçurtma Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement