Menar Aritmetik Pazarcık'ta Şube Açtı - Son Dakika
Yerel

Menar Aritmetik Pazarcık'ta Şube Açtı

Menar Aritmetik Pazarcık\'ta Şube Açtı

Menar Mental Aritmetik Merkezi 190.şubesini Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde eğitime açtı.

04.06.2012 16:46

Menar Mental Aritmetik Merkezi 190. şubesini Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde eğitime açtı.

Çocuklara yönelik verilen matematik eğitimleriyle, öğrencilerin zihinsel gelişimi ve hızlı şekilde sayısal işlemler yapmasını amaçlayan Menar Mental Aritmetik Merkezi, eğitim ağını Pazarcık ilçesiyle genişletti.

Eğitim Merkezi'nin açılışını gerçekleştiren Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara, ilçelerine bu tür eğitim merkezlerinin kazandırılmasının umut verici olduğunu söyledi. "Çocuğunuzun zekasını serbest bırakın" sloganıyla açılan merkezin, ilçede eğitimde yeni heyecanlar oluşturacağını ifade eden Dalkara, şöyle konuştu:

"İlçemizde herkesin ortak amacı Pazarcık'ı daha da ileri taşımaktır. Bu da ancak eğitimle olur. Çocuklarımızın bu tip eğitim merkezlerinden faydalanması gerekiyor. Her şeyin en güzeline layık olan ilçemizde, zamanın şartlarına göre dirayetli nesillerin yetişeceği bu merkezin hayırlı olmasını diliyorum."

Menar Mental Aritmetik Kahramanmaraş Genel Müdürü Salih Paksoy ise Pazarcık'ta eğitime yeni bir soluk getireceklerini söyledi. Geleceğin dahilerini yetiştirme adına çocuklara kalıcı eğitimler vereceklerini kaydeden Paksoy, "Çocuklar bu eğitimle birlikte, daha gelişmiş sağ ve sol beyin, hızlı ve doğru hesaplama, matematik sevgisi, keskin görüş işitme ve algılama, üçlü konsantrasyon ve dikkat, gelişmiş analitik düşünce ve gelişmiş özgüven becerilerine sahip olacaklar." Diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanlığının uygulamaya koyduğu 4+4+4 eğitim modeliyle MenarMental Aritmetik Merkezlerinin öneminin daha arttığına dikkat çeken Paksoy, Pazarcık şubelerinin de kısa sürede velilerden ilgi göreceğini belirtti. Paksoy, Pazarcık'ta haftada 2 gün aritmetik, 2 gün ise satranç eğitimi verileceğini sözlerine ekledi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Menar Aritmetik Pazarcık'ta Şube Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement