Mersin Akdeniz Müzikleriyle Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Mersin Akdeniz Müzikleriyle Buluşuyor

Mersin Akdeniz Müzikleriyle Buluşuyor

Portekizli ünlü şef Jose Ferreira ve Kıbrıslı piyanist Eser Öktem, Manuel de Falla’nın 'Üç Köşeli Şapka' ve 'İspanya Bahçelerinde Geceler' eserleri için Mersin’de.Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), Portekizli konuk şef Jose Fereira yönetiminde, İspanya’nın en tanınmış ve sevilen bestecilerinden Manuel de Falla’nın en güzel eserleri 'Üç Köşeli Şapka' ve 'İspanya Bahçelerinde Geceler” eserlerini müzikseverlerle buluşturacak.

17.03.2014 10:25

Portekizli ünlü şef Jose Ferreira ve Kıbrıslı piyanist Eser Öktem, Manuel de Falla'nın 'Üç Köşeli Şapka' ve 'İspanya Bahçelerinde Geceler' eserleri için Mersin'de.

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), Portekizli konuk şef Jose Fereira yönetiminde, İspanya'nın en tanınmış ve sevilen bestecilerinden Manuel de Falla'nın en güzel eserleri 'Üç Köşeli Şapka' ve 'İspanya Bahçelerinde Geceler" eserlerini müzikseverlerle buluşturacak. Kıbrıslı piyanist Eser Öktem'in solist olarak yer alacağı konser, 31 Mart 2014 Pazartesi günü saat 20.00'de Kültür Merkezi Opera Sahnesi'nde seslendirilecek. Konserin başkemancısı Marina Kvlividze olacak.

MDOB Müdürü ve Sanat Yönetmeni Erdoğan Şanal, iki bölüm halinde gerçekleştirilecek konserin ikinci bölümünde, 'İspanyol Bahçelerinde Geceler' isimli solo piyano ve orkestra eseri ile Kıbrıslı genç piyanist Eser Öktem'in yer alacağını söyledi. Şanal, Mersin'de ilk defa seslendirilecek bu konserin kaçırılmamasını istedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin Akdeniz Müzikleriyle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement