MHP Konya İl Başkanı Taşcı, Derbent'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

MHP Konya İl Başkanı Taşcı, Derbent'i Ziyaret Etti

MHP Konya İl Başkanı Taşcı, Derbent\'i Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Tarık Taşcı, Derbent'i ziyaret etti.

18.01.2014 14:09  Güncelleme: 14:33

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Tarık Taşcı, Derbent'i ziyaret etti.

Taşcı, ilçedeki seçim bürosunun açılışında, başkan adaylarına hayırlı olsun demek ve vatandaşların sorunlarını dinlemek için ilçe ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

Derbent'e, Belediye Başkan Adayı Haydar Döventaş'a destek vermek ve seçim bürosu açılışında yanında olmak için geldiklerini ifade eden Taşcı, "Başkan adayımız geçmiş dönemde belediye başkanlığı yapmış, işi bilen birisidir, yaptığı hizmetler neler yapabileceğinin göstergesidir. Derbent, inşallah Milliyetçi Hareket Partili belediye başkanı tarafından yönetilecek ve ilçe hak ettiği yatırımları alacaktır. Seçim büromuzun partimize ve Derbentlilere hayırlı olması dileklerimle Allah yar ve yardımcınız olsun" diye konuştu.

Belediye Başkan Adayı Haydar Döventaş ise belediye başkanlığı yaptığı dönemde ilçe nüfusunun 6 bin 500 olduğunu belirtti.

Bu rakamın şimdi 2 bin 500 olduğunu aktaran Döventaş, "ilçemiz büyük göç vermiş durumda. İnsanımızı burada tutmak için hiçbir girişimde bulunulmamıştır. Allah izin verir hemşerilerimde teveccüh gösterirlerse başkan olduğum zaman ilk iş olarak göçü önlemek için ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız. Hemşehrilerim, benim verdiğim sözlerin tutulduğunu geçmiş dönemlerde yaptığım başkanlık zamanında gördüler. Şunu söylemek istiyorum; önceki başkanlık döneminde yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır" dedi.

MHP İl Sekreteri Semih Akgül ve başkan yardımcılarının da bulunduğu ziyarette, seçim bürosunun açılışı dualarla açıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Konya İl Başkanı Taşcı, Derbent'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement