MHP'nin Seçim Bürosu Açılışına Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

MHP'nin Seçim Bürosu Açılışına Büyük İlgi

MHP\'nin Seçim Bürosu Açılışına Büyük İlgi

Gölbaşı’nda seçim çalışmalarını hızlandıran Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Bahçelievler Mahallesi’nde açtığı seçim bürosu ile ilçedeki seçim bürolarına bir yenisini ekledi.

13.03.2014 12:24

Gölbaşı'nda seçim çalışmalarını hızlandıran Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Bahçelievler Mahallesi'nde açtığı seçim bürosu ile ilçedeki seçim bürolarına bir yenisini ekledi. MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Adayı Yücel Aksakal'ın öncülük ettiği seçim bürosunun açılışını Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı yaptı.

Ankara Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü'ne yakın bir noktada açılan seçim bürosunun açılış töreni bayram havasında geçti. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Sizlerin desteği ile göreve geldiğimiz günden bu yana hep sizin için çalıştık. Gölbaşı'mızı marka kent yapmak için hayata geçirdiğimiz projelerimizle bu amacımıza ulaştık. Bundan sonra da omuz omuza, el ele çalışmak için yine sizin destek ve dualarınıza ihtiyacımız var. İnşallah bu seçim büromuz da seçimleri kazanıp, hep birlikte ilçemize güzel hizmetler sunmaya devam etmemize vesile olacak. Açılışa olan yoğun ilginizden dolayı teşekkür ediyorum."

MHP Gölbaşı Belediye Meclis üyesi adayı Ali Yücel Aksakal da açılışta yaptığı konuşmasında; Gölbaşı'na hizmet için göreve talip olduğunu belirterek, açılışa katılan Gölbaşılılara teşekkür etti.

Dualar eşliğinde açılan Bahçelievler seçim bürosunun açılış kurdelesini; Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Ankara Ülkü Ocakları Başkanı Ozan Özdemir, Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Melih Molla, Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Ersin Pehlivan, meclis üyeleri, meclis üyesi adayları ile vatandaşlar birlikte kesti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'nin Seçim Bürosu Açılışına Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement