Milli Şair Tavşanlı'da Anılıyor - Son Dakika
Yerel

Milli Şair Tavşanlı'da Anılıyor

Milli Şair Tavşanlı\'da Anılıyor

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u anma ve İstiklal Marşı’nın TBMM’de kabulünün 93. yıl dönümü dolayısıyla Tavşanlı’da programlar düzenleniyor.

14.03.2014 10:53

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'u anma ve İstiklal Marşı'nın TBMM'de kabulünün 93. yıl dönümü dolayısıyla Tavşanlı'da programlar düzenleniyor. Bu çerçevede Cumhuriyet Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Belediye Kültür Sarayı'nda etkinlik gerçekleştirildi.

Programa Kaymakam Numan Hatipoğlu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ömer Turan, Emniyet Müdürü Saffet Özdemir, Milli Eğitim Müdürü Levent Kayık, şube müdürleri, idareci, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, edebiyat öğretmeni Muammer Yorulmaz tarafından Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı'nın önemi konusunda bilgiler verildi. Ardından öğrencilerin şiir, skeç ve oratoryo gösterileriyle devam eden programda zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

Özellikle Cumhuriyet Lisesi öğrencilerinin, bir gaziyle iki genç arasında geçen diyaloğun anlatıldığı tiyatro gösterimi ilgiyle izlendi.

Program sonunda Kaymakam Numan Hatipoğlu, öğrencilerin göstermiş oldukları performans dolayısıyla kendilerini ve öğretmenleri tebrik ederek başarılar diledi.(İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Şair Tavşanlı'da Anılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement