Miniklerin Hacivat-Karagöz Eğlencesi - Son Dakika
Yerel

Miniklerin Hacivat-Karagöz Eğlencesi

Miniklerin Hacivat-Karagöz Eğlencesi

. Gösteriye yoğun ilgi gösteren çocuklar, doyasıya eğlendiler.

25.04.2013 16:59

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Tokat Adliyesi Lojmanlarında ikamet eden çocuklara yönelik Hacivat-Karagöz gösterisi düzenlendi

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı organizesinde düzenlenen Hacivat-Karagöz gösterisini, Tokat'ta amatör olarak tiyatro çalışmalarına imza atan ve yediden yetmişe herkesin tiyatroyu sevmesini sağlayan Kemal ATANGÜR yaptı. 23 Nisan 2013 Salı günü akşam saat: 20.00'de Tokat Adliyesi Lojmanları Lokalinde düzenlenen gösteriye lojmanlarda ikamet eden hâkim ve Cumhuriyet savcıları ile onların çocukları ve eşleri iştirak ettiler. Tarihi çok eskilere dayanan gölge oyunu litaratüründeki önemli şahsiyetlerden Hacivat ve Karagöz'ün konuşmalarını, hâl ve hareketlerini esprili bir şekilde sahneye yansıtan tiyatrocu Kemal ATANGÜR, çocukları doyasıya eğlendirdi. ATANGÜR'ün yaptığı tiplemeleri heyecanla izleyen minikler ise, adeta gösterinin bir parçası oldular.

Gölge oyunu gösterisinin ardından çocuklar kendi aralarında yaptıkları Cumhuriyet ve Atatürk ile ilgili şiirler, skeçler, danslar ve oyunlarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı doyasıya kutladılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Miniklerin Hacivat-Karagöz Eğlencesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement