MMO'dan Başkan Yılmaz'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

MMO'dan Başkan Yılmaz'a Ziyaret

MMO\'dan Başkan Yılmaz\'a Ziyaret

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

28.02.2014 12:25  Güncelleme: 12:21

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Yönetim Kurulu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi'nin 2014-2015 dönemi Şube Çalışma Programı hakkında detaylı bilgi verilerek kurumlarla yapılacak olan çalışmalar görüşüldü.

Ziyarete MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, Başkan Yardımcısı Özkan Er, Sekreter Üye Semra Kolbakır, Sayman Üye Aycan Türkel, Yönetim Kurulu Üyeleri Cavit Çakar ve Mehmet Aytaç Taygal, Şube Müdürü Kadir Serkan Atılgan ve Basın-Yayın Sorumlusu Onur Düzovalı katıldı.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Kadir Gürkan, MMO Samsun Şube 2014-2015 Çalışma Programı doğrultusunda ilgili kurum ve kuruluşları ziyaret ederek birlikte çalışma ortamları oluşturmaya çalıştıklarını, güvenli kent güvenli yaşam ve ilköğretim öğrencilerine yönelik olarak yapılacak olan yangın güvenliği sosyal sorumluluk projelerinin öne çıkan çalışmalar olacağını, birlikte düşünüp birlikte karar alan birlikte uygulamaya geçerek süreci birlikte kontrol eden bir yapının Samsun'da oluşması için çalışacaklarını söyledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MMO'dan Başkan Yılmaz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement