Mmo ile Tegv Protokol İmzaladı - Son Dakika
Yerel

Mmo ile Tegv Protokol İmzaladı

Mmo ile Tegv Protokol İmzaladı

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Samsun Büyükşehir Eğitim Parkı ile protokol imzaladı.

11.10.2012 10:39

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Samsun Büyükşehir Eğitim Parkı ile protokol imzaladı.

Protokol, MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan ve TEGV Samsun Büyükşehir Eğitim Parkı Park Yöneticisi Gülhanım Civelekoğlu tarafından MMO Samsun Şube Hizmet Binası'nda imzalandı.

Protokolle ilgili bilgi veren Kadir Gürkan, Makine Mühendisleri Odası Samsun Şubesi olarak sahip olduğumuz mesleki birikim ve deneyimleri toplum ile paylaşarak değer üretmeye çalıştıklarını, imzalanan protokollerle sürecinin yol haritalarının oluşturulduğunu, Makine Mühendisleri Odası Samsun Şubesi'nin kurumlarla işbirlikleri ve ortak çalışmalarının artarak devam edeceğini açıkladı.

Gülhanım Civelekoğlu ise, "Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Samsun Eğitim Parkı 2012-2013 etkinlik dönemine 01 Ekim 2012 tarihinde başladı. İlköğretim çağı çocuklarına eğitim desteği veren Vakfımız faaliyetlerini gönüllü desteği alarak yürütmektedir. Gönüllü profilimizi çeşitlendirmenin yanı sıra Samsun da yürüttüğümüz faaliyetlerimizin daha geniş kitlelere duyurularak ortak çalışmalarda bulunmak için; Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi ile İşbirliği Protokolü imzaladık.

Bu protokolle; oda üyelerinin TEGV faaliyetleri hakkında bilgilenmeleri, oda üyelerinin, TEGV Samsun Eğitim Parkı'nda çocuklarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda gönüllü desteği vermeleri, oda tarafından çocuklar için hazırlanan eğitim etkinliklerinden TEGV çocuklarının da yararlanması, üniversitenin ilgili bölümünde okuyan genç makine mühendisi adaylarının da TEGV adım adım gönüllülük sürecinden geçerek gönüllü olmaları ve aynı zamanda toplumsal sorumluluklarını yerine getirmeleri amaçlanmaktayız. TEGV Samsun Eğitim Parkı olarak Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi ile imzaladığımız bu protokolün diğer kuruluşlar ve STK'lar için örnek olmasını diliyoruz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mmo ile Tegv Protokol İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement