Muratpaşa'da Değişim Mesajı - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa'da Değişim Mesajı

Muratpaşa\'da Değişim Mesajı

“Eşit Hizmet Dürüst Siyaset” sloganıyla Muratpaşa’nın 56 mahallesine dengeli hizmet sözü veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal, Aspendos Bulvarı cadde esnafı ve Depoo AVM’de yer alan mağazaları ziyaret etti.

11.03.2014 13:14

"Eşit Hizmet Dürüst Siyaset" sloganıyla Muratpaşa'nın 56 mahallesine dengeli hizmet sözü veren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal, Aspendos Bulvarı cadde esnafı ve Depoo AVM'de yer alan mağazaları ziyaret etti.

Uysal, Muratpaşa'yı bir bütün olarak düşündüklerini ifade ederek, adaletli bir yönetim anlayışı ile hareket edeceklerini söyledi. Sampi Kavşağı'nda yer alan "Muratpaşa Belediyesi'ne Hoşgeldiniz" yazısına dikkat çekti. Uysal, "Muratpaşa'nın sınırları Lara'dan ibaret değil. İlçe sınırlarımız Çevre yolundan başlıyor. Biz bu farkındalık ile eşit hizmet vurgusu yapıyoruz. Lara bölgesindeki hizmetlerin devamlılığını sağlamakla birlikte diğer mahallelerimizi de eşit hizmet alır konuma getireceğiz" dedi.

ON-LİNE TAKİP SÖZÜ

Denetlenebilir belediyecilik hizmeti vereceklerine değinen Uysal, "Sosyal belediyecilikte referans olacak bir belediyecilik uygulaması yapacağız. İnsan odaklı bürokratik işlemlerle insanların boğulmadığı tüm bütçe ve işlem takiplerinin online yapılabildiği bir sistem yaratarak Muratpaşa'yı ortak akılla yöneteceğiz" diye konuştu.

Şirinyalı Mahallesi Altınevler Site sakinleri ile de bir araya gelen Uysal'a CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan'da eşlik etti. Erkan, "Adayımız Ümit Uysal siyasi deneyimleri ve örgütçi tavrı ile Muratpaşa'ya en yakışır hizmeti verecektir" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa'da Değişim Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement