Muş Demirspor'da Yeni Dönem - Son Dakika
Yerel

Muş Demirspor'da Yeni Dönem

Muş Demirspor\'da Yeni Dönem

Muş'ta amatör ligde mücadele eden Demirspor, Demokratik Sol Parti (DSP) Muş eski Milletvekili Zeki Eker'in yeğeni Mesut Eker tarafından devralındı.

23.09.2013 11:03

Muş'ta amatör ligde mücadele eden Demirspor, Demokratik Sol Parti (DSP) Muş eski Milletvekili Zeki Eker'in yeğeni Mesut Eker tarafından devralındı.

Kulübün yönetimini 15 gün önce devraldığını açıklayan Mesut Eker, Demirspor'u bulunduğu yerden daha yükseklere taşımak için böyle bir girişimde bulunduklarını açıkladı. Muş'ta amatör ligde mücadele eden Demirspor'un yeni yönetimi sporda Muş'u daha ileri taşımak için hedef belirlediklerini açıkladı. Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Eker, aileden gelen bir geleneği devam ettirmek ve sporda Muş'u daha ileri seviyeye taşımak için böyle bir girişimde bulunduklarını açıkladı. Teknik direktör Fetullah Aydın ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte el açmadan bir yerlere geleceklerini vurgulayan Eker, "Amacımız, 3'üncü ligde takımı olmayan Muş'un bir takımını yanı Demirspor'u 3'üncü lige taşımaktır. Bunu yaparken kimseden bir beklentimiz olmayacak. Ancak başardıktan sonra Muş için birliktelik çağrısında bulunacağız. 20 yıl önce ailemizin yaptığı bir işi bugün ben devraldım. İnşallah Muş'a ve Muşluya karşı mahcup olmayacağız" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Fetullah Aydın ise, yeni bir yönetim ile koyuldukları bu yolda önlerine çıkan her engeli aşmak için sporcularla birlikte eşsiz bir mücadele vereceklerini belirtti. Aydın, Muş'ta tabu haline gelmiş olan futbol düşüncesini yıkarak, yeni bir anlayış için yola çıktıklarını da sözlerine ekledi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş Demirspor'da Yeni Dönem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement