Müsiad Gaziantep Şubesi 'Başarı Hikayeleri' Konulu Toplantı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Müsiad Gaziantep Şubesi 'Başarı Hikayeleri' Konulu Toplantı Yapıldı

Müsiad Gaziantep Şubesi \'Başarı Hikayeleri\' Konulu Toplantı Yapıldı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep şubesi tarafından 'Başarı Hikayeleri' konulu toplantı düzenlendi.
Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda MÜSİAD Kurumsal İlişkiler Komisyonu Başkanı ve Tosyalı...

12.11.2013 12:26

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep şubesi tarafından 'Başarı Hikayeleri' konulu toplantı düzenlendi.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda MÜSİAD Kurumsal İlişkiler Komisyonu Başkanı ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı katılarak 'Başarı Hikayesi' hakkında tecrübelerini paylaştı. MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık da toplantının açılış konuşmasında Gaziantep ihracat rakamlarını ve son ekonomi verilerini değerlendirdi.

MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık, toplantının açılış konuşmasında Gaziantep'in bu yılın Ekim ayında, geçen yılın Ekim ayına göre yüzde 5,7 oranında artışla toplam 534 milyon 372 bin dolarlık ihracat yaptığını hatırlattı.

Gaziantep'in, Ekim ayında en fazla ihracat yapan ilk 10 il arasında yerini koruduğunu belirten Kılçık, "Bu yıl Ocak, Ekim dönemi dikkate alındığında da Gaziantep ihracatı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10,6 oranında artarak 5 milyar 276 milyon 810 bin dolara ulaştı. 2012 yılı Ocak, Ekim döneminde ise Gaziantep'ten 4 milyar 769 milyon 536 bin dolar değerinde ihracat yapılmıştı. Gaziantep ülkemize önemli bir döviz girdisi sağlıyor. Gaziantep'in ticaret hacmi ve ihracat potansiyeli sayesinde birçok ülke ile önemli ticari ilişkiler içindedir. Gaziantep ihracatını sürekli katlıyor. Geriye dönüp baktığımızda ihracatta çok büyük mesafeler kat ettiğimizi görüyoruz. İyi yoldayız. Daha önce bir yılda yaptığımız toplam ihracatı tutarını bugün bir ayda yapar hale geldik. Dünyanın her noktası artık bizim pazarımız konumuna geldi. Sadece beş kıtada 170'den fazla ülkeye mal satmakla kalmıyor, ülkemize önemli bir döviz girdisi sağlıyoruz. En büyük gücünü kendi iç dinamizminden alan Gaziantep, ihracat başarısıyla adından söz ettirmeye inşallah devam edecektir" dedi.

MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık, açılış konuşması sonrası Tosyalı Holding kurumsal yapısı sinevizyon eşliğinde anlatıldı. Sinevizyon gösterisi sonrası MÜSİAD Kurumsal İlişkiler Komisyonu Başkanı ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, 'Başarı Hikayesini' anlattı.

Program sonunda MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık, MÜSİAD Kurumsal İlişkiler Komisyonu Başkanı ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı'ya hediye takdim etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad Gaziantep Şubesi 'Başarı Hikayeleri' Konulu Toplantı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement