Nazilli Belediyesi'nden Aydın Basınına Jest - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyesi'nden Aydın Basınına Jest

Nazilli Belediyesi\'nden Aydın Basınına Jest

Aydın’da görev yapan basın mensupları ile bir araya gelen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, iftardan sahura kadar Aydın basını ile düzenlediği programda bir arada oldu.

12.07.2015 10:09

Aydın'da görev yapan basın mensupları ile bir araya gelen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, iftardan sahura kadar Aydın basını ile düzenlediği programda bir arada oldu. Aydın Basını ile Nazilli Basını arasında yapılan halı saha maçından sonra program imsak vaktine kadar devam etti.

Aydın'da görev yapan gazeteciler ile Nazilli'de görev yapan gazeteciler Nazilli Belediyesi tarfaından bu yıl hizmete açılan Arslanlı Beldesi Halı Saha Tesislerinde maç yaptı. Dostluk ve kaynaşma karşılaşması amacına ulaşırken, misafir takım Aydın Basını misafirliğe uygun bir centilmenlik örneği sergileyip Nazilli'nin cezasahasına fazla uğramadı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın da forma giydiği maçta Başkan Alıcık hem kondisyonun halen yerinde olduğunu hem de maharetinin devam ettiğini gösterdi. Maçta golerin büyük bir bölümü Başkan Alıcık tarafından kaydedilirken Aydın Basını ev sahibinin üzerine fazla gitmedi.

Maçtan sonra Kaplanlar İncir İşletmesi tesislerinde düzenlenen sahur programı saat 02: 00'de başlayıp imsak vaktine kadar devam etti. Basın mensupları ile yakından ilgilenen ve siyasetten uzak muhabbetin yapıldığı yemekte basın mensupları da hem farklı bir gün yaşadı. Basın mensuplarının önemli bir kamu görevi yaptığını ve bu manada basın mensupları ile daha sık bir araya gelmeye gayret ettiklerini belirten Başkan Alıcık'a tüm gazeteciler jestinden dolayı teşekkür etti.

Nazilli'de Belediye Başkanı Alıcık'ın destekleri ile gerçekleştirilen basın buluşma ve kaynaşma etkinliklerinin önümüzdeki sefer Aydın'da yapılması planlandı. Aydın'daki programın Efeler Belediyesi mi yoksa Büyükşehir Belediyesi nezaretinde mi gerçekleşeceğinin önümüzdeki günlerde netleşeceği belirtildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyesi'nden Aydın Basınına Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement