Nazilli'de Resim ve Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Resim ve Fotoğraf Sergisi Açıldı

Nazilli\'de Resim ve Fotoğraf Sergisi Açıldı

Nazilli Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinin hazırladığı resim ve fotoğrafların yer aldığı sergi beğeni topladı.

24.05.2013 10:16  Güncelleme: 10:22

Nazilli Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan resim ve fotoğrafların yer aldığı sergi beğeni topladı.

Nazilli Lütfi Selek Kültür ve Sergi Sarayında açılışı yapılan sergiye İlçe Kaymakamı Mehmet Okur, İlçe Garnizon Komutanı Yarbay Ekrem Turan, ilçe Emniyet Müdürü İlyas Karpınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Okul Müdürü Ali Çomruk, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

4 gün boyunca Nazillililer için sergilenecek 113 eserin büyük bir özveriyle hazırlandığını gördüğünü söyleyen Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur ise yaptığı açılış konuşmasında; "İlçemizde adından başarılarıyla sıkça söz ettiren Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerimizi bu sergiyi açtıkları için kutluyorum. Okulun resim ve fotoğrafçılık kulübü öğrencileri tarafından açılan sergimizde 77 yağlıboya resim ve 36 fotoğraf olmak üzere toplam 113 eser sergileniyor. Bu cidden önemli bir vakit ve özveri gerektiriyor. Hem derslerinde başarılı olan hem de böylesine güzel bir sosyal projede yer alan çocuklarımızı tebrik ediyorum. Nazilli'deki tüm okullarımızda bu tür sergilerin açılmasını özellikle halkımızın da açılan bu sergileri ziyaret etmelerini önemsiyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Resim ve Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement