Nazillili Beşiktaşlılar 111. Yaşlarını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Nazillili Beşiktaşlılar 111. Yaşlarını Kutladı

Nazillili Beşiktaşlılar 111. Yaşlarını Kutladı

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Nazilli’de yaşayan taraftarları ‘Beşiktaş'ın 111'inci yılını’ coşkulu bir gecede kutladı.

21.03.2014 00:49

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün Nazilli'de yaşayan taraftarları 'Beşiktaş'ın 111'inci yılını' coşkulu bir gecede kutladı. Çarşı Nazilli grubu tarafından organize edilen etkinlik ile Dernekleşme yolunda çalışma başlattı.

Dr. Yüksel Yalova Sümer Rekreasyon Alanı içerisinde bulunan Lara Restoran'da düzenlenen geceye Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya, BBP Buharkent Belediye Başkan Adayı Ahmet Atay ile çok sayıda Nazillili Beşiktaş taraftarı katıldı.

Beşiktaş'a gönül veren kartal yürekli şanlı Beşiktaş taraftarları diyerek gecede konuşma yapan Çarşı Nazilli grubu Başkanı Furkan Atay; "Güçlü bir Beşiktaş için şehrimizde dernekleşmek ve hatta büyük kongre üyesi olmak adına yola çıktık. Yıllar öncesine varan bu sevdamızın artık resmiyet kazanması ve dernek statüsünde faaliyetler göstermek için bir araya gelmekten mutluluk duymaktayım. Çıkacağımız bu yolda her bir büyüğümüzün ve arkadaşımızın engin tecrübelerinden istifade etmek adına sizlerden beklentilerimiz var. Biz gençlerin heyecanı ve enerjisi ile siz büyüklerimizin tecrübelerini birleştirip bir sinerji oluşturmak istiyoruz. Sadece kuru kuruna bir dernekleşmekten ziyade, iyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz sözünden hareketle, öncelikle yakın çevresine ve daha geniş dairelere faydalı olabilmek için çıktığımız bu yolda bizlerden desteğinizi esirgemeyeceğinize inanıyorum" dedi.

'10 YIL SONRA DA BUGÜN OLDUĞU DİMDİK OLACAĞIZ'

Bugüne dek herhangi bir dernek oluşumu olmadan Beşiktaş'a ve Nazilli'ye nasıl faydalı olabiliriz diye düşünerek pek çok etkinlikler ve yardım kampanyaları düzenleyerek alnımızın akıyla bu faaliyetleri gerçekleştirdik diyen Atay; "Bugün ve gelecek günlerde daha ses getirici ve daha güzel etkinlikler yapmak adına gerek insan gücü gerek ekonomik güç olarak daha iyi konuma gelmek için dernek kurmanın ne kadar elzem bir düşünce olduğuna kanaat getirdik. Bu sebeple sizlerden desteklerinizi bekliyoruz. yıllardır hiç bir beklenti içerisine girmeden soğuk, sıcak, kar, kış, yağmur, çamur demeden elimizden gelenin daha fazlasını yaparak her türlü fedakarlığı gösterip her türlü sıkıntıyı göze alarak Beşiktaş'ımızın peşinden yollara düşüyoruz. Bizler Beşiktaşlı olduğumuz için haksızlıklara karşı değiliz. Haksızlıklara karşı olduğumuz için Beşiktaşlıyız. Üzerimize oynanan oyunlara karşı daha etkin kamuoyu oluşturmak adına güçlü olmamız gerektiğini belirtmek isterim. Bundan 10 yıl sonra 19 Mart 2024 tarihinde de sizlerin karşısına bugün olduğu gibi dimdik eğilip bükülmeden çıkmaktan gurur duyacağım iyi işlere imza atmak istiyoruz. Sen ben yok Beşiktaş var. Unutma sen yoksan bir kişi eksiğiz" ifadelerini kullandı.

111. YIL PASTASI KESİLDİ

Akşam yemeğini yiyen Beşiktaşlılar, daha sonra marşlara eşlik ederek birliktelik mesajı verdi. Başsavcı Doğan Kaya gece yaptığı konuşmada, ilk kez yapılan organizasyonun katılımın az ama öz olduğunu 'Dünya üzerinde özel olan şeylerden az bulunurmuş, işte biz bunu bu gece görmüş olduk' diyerek dile getirirken, Beşiktaş'ın 100. Yılında yazdığı şiiri seslendirerek geceye ayrı bir renk kattı. Geç saatlere kadar birlikte marşlar söyleyerek 111. Yaşlarını kutlayan taraftarlar hep birlikte yaş günü pastası kesti. Atkı şov yapmayı da ihmal etmeyen Çarşı Nazilli grubu üyeleri birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çekilerek, birliktelik yemeklerini her yıl yapacaklarını ve en kısa sürede dernekleşme yoluna gideceklerini dile getirdiler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazillili Beşiktaşlılar 111. Yaşlarını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement