Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde Çocuk Kliniği'ne Çocuklar İçin Diş Ünitesi Alındı - Son Dakika
Yerel

Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde Çocuk Kliniği'ne Çocuklar İçin Diş Ünitesi Alındı

Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi\'nde Çocuk Kliniği\'ne Çocuklar İçin Diş Ünitesi Alındı

Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde geçtiğimiz haftalarda hizmete giren Çocuk Kliniği için 2 yeni diş ünitesi alındı.

14.02.2014 13:04

Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde geçtiğimiz haftalarda hizmete giren Çocuk Kliniği için 2 yeni diş ünitesi alındı. İlk kez açılan ve çocuklar için özel olarak tasarlanan klinik sayesinde bundan böyle çocuklar büyük hastalardan ayrı bir yerde hizmet alacaklar.

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Atilla Oğuz Boyalı yaptığı açıklamada, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde çocuk hastaların daha rahat ve kolay, yaşlarına uygun şekilde tedavi hizmeti alması için geçtiğimiz haftalarda iki Pedodonti (Çocuk) Kliniği açıldığını ve kliniğin hizmet vermeye başladığını söyledi. Kliniğin duvarlarının çocuklar için çizgi film kahramanlarının resimleri ile süslendiğini ve burada tedavi olan çocuklara tedavileri sonrasında cesaret diploması verildiğini kaydeden Dr.Atilla Boyalı, diş tedavisi sırasında çocukların korkmaması, hastane ve doktor fobisini yenmeleri amacıyla çizgi film karakterlerinin maketlerinden oluşan 2 yeni çocuk diş ünitesi de alındığını ifade etti.

Dr.Atilla Oğuz Botyalı: "Bu yeni ünitlerimizde, çocuk misafirlerimize nezih bir ortamda keyifli bir muayene ve tedavi imkanı sunuyoruz. Çocuklar bu yeni diş üniteleri üzerinde hem bu figürler üzerinde oturmanın rahatlığı içinde olacak hem de ünite üzerindeki lcd ekrandan çizgi film izleme ve müzik dinleme imkanı bularak hekime daha rahat ve kolay bir ortamda çalışma imkanı sağlayacak. Böylece çocukların hastanelere ve doktorlara karşı olan korku fobilerini yenmek istiyoruz." dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde Çocuk Kliniği'ne Çocuklar İçin Diş Ünitesi Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement